
Η γλυκιά γεύση των παντζαριών ταιριάζει με το τυρί φέτα και το βαλσάμικο ξύδι πάρα πολύ. Δοκιμάστε την!
Υλικά:
3 Παντζάρια
150 γραμμάρια φέτα
10 φύλλα μέντα
1 κουταλιά βαλσαμικό ξύδι
2 κουταλιές παρθένο ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1

Κόψτε τα βρασμένα παντζάρια σε κύβους.
Βήμα 2

Βάλτε τα παντζάρια σε ένα μπολ, με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε.
Βήμα 3

Κόβουμε τη φέτα σε κύβους.
Βήμα 4

Κόψτε τα φύλλα μέντας και προσθέστε τα στο μπολ μαζί με τη κομμένη σε κύβους φέτα.
Βήμα 5

Ανακατέψτε τη σαλάτα με τα παντζάρια και τη φέτα και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!