ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Τηγανιτά γεμιστά ντοματινια


    9
    Τα τηγανιτά ντοματινια  είναι ένα ελαφρύ ορεκτικό για  καλοκαίρι! Ότι πρέπει  για ένα υπαίθριο δείπνο που συνοδεύεται από άλλα σνακ. Μπορείτε να  επιλέξτε τα μικρά ντοματινια αλλά και τις ιταλικές  ώριμες ντομάτες, έτσι ώστε να μπορείτε  να διευκολυνθείτε  με τη γέμιση, την οποία επιλέγετε εσείς ποια θα είναι αυτή, μια πρόταση από εμάς είναι και η προσθήκη φέτας με βασιλικό, είναι ένας νόστιμος συνδυασμός. Η επιλογή είναι δική σας!

    Υλικά:


    20 ντοματίνια
    1 αυγό
    80  γάλα
    4 κουταλιές  αλεύρι
    100 γραμμάρια  τυρί μοτσαρέλα
    50 γραμμάρια  μαύρες ελιές
    Αλάτι
    Βασιλικός
    Πιπέρι
    Ελαιόλαδο


    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Ετοιμάζουμε το κουρκούτι, ανακατεύουμε  το αλεύρι με  το κρόκο του αυγού (εκτός από το ασπράδι, θα το  χρειαστείτε αυτό αργότερα), προσθέτουμε το γάλα, σκεπάζουμε με πλαστική μεμβράνη και το βάζουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

    Βήμα 2

    2
    Πλένουμε τις ντομάτες και τις κόβουμε  από πάνω, κρατάμε τα κομμάτια που κόψαμε  για να τα σκεπάσουμε μετά.

    Βήμα 3

    3
      Τα  αλατίζουμε ελαφριά και τα βάζουμε σε ένα πιάτο ανάποδα να στραγγίξουν.

    Βήμα 4

    4

    Ετοιμάστε τη γέμιση Τώρα με κύβους από  μοτσαρέλα, ψιλοκόβουμε τις  ελιές και  το βασιλικό.

    Βήμα 5

    5
    Με τη βοήθεια ενός κουταλιού γεμίζουμε τα ντοματακια μας.

    Βήμα 6

    6
    Τώρα επαναλάβει το κτύπημα, προσθέτουμε τα χτυπημένα ασπράδια και ανακατέψτε.

    Βήμα 7
    7

    Σκεπάστε τα ντοματίνια και στη συνέχεια τα περνάμε από το κουρκούτι και τα τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο.


    Βήμα 8

    8
    Ανακατεύουμε τα ντοματινια μας  μέχρι πάρουν ένα όμορφο χρυσό χρώμα.

    Βήμα 9

    9
    Σερβίρετε με φυλλαράκια  βασιλικού και Καλή σας Όρεξη!
    Τηγανιτά γεμιστά  ντοματινια
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή