
Μια σαλάτα με πεπόνι, μοτσαρέλα και ρόκα, ένα φρέσκο και καλοκαιρινό πιάτο. Γίνεται ακόμη πιο ελκυστική με την εμφάνιση της. ένα πιάτο να το φας με τα μάτια! Δοκιμάστε το!
Υλικά:
1/2 πεπόνι
40 γραμμάρια ρόκα
200 γραμμάρια μοτσαρέλα σε κύβους
100 γραμμάρια ζαμπόν
Αλάτι, πιπέρι, λάδι
Συνταγή:
Βήμα 1

Κόψτε πεπόνι στη μέση και αφαιρέστε τους σπόρους από μέσα.
Βήμα 2

Με το κατάλληλο εργαλείο ετοιμάστε τις μπάλες από το πεπόνι.
Βήμα 3

Βάλτε τις μπάλες πεπονιού σε ένα πιάτο μαζί με τη κομμένη μοτσαρέλα και τη ρόκα.
Βήμα 4

Προσθέτουμε το ζαμπόν τυλιγμένο όπως στην παραπάνω εικόνα, ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο και σερβίρουμε τη σαλάτα κρύα. Καλή σας Όρεξη!