
Αυτά τα γλυκά μινιόν είναι νόστιμα και στην γεύση αλλά και στην εμφάνιση τους! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορες γεύσεις στην γέμιση, εμείς χρησιμοποιήσαμε μια κλασσική με κρέμα γάλακτος και κεράσια. Σας εύχομαι μια γλυκιά αρχή της εβδομάδας!
Υλικά:
1 ρολό σφολιάτα250 ml κρέμα γάλακτος
200 γραμμάρια κεράσια
2 κουταλιές ζάχαρη
1 κουταλιά λικέρ
Συνταγή:
Βήμα 1

Ανοίγουμε τη ζύμη σε μια αλευρωμένη επιφάνεια και τη κόβουμε με το μέγεθος των κύκλων όπως στη παραπάνω εικόνα.
Βήμα 2

Βάλτε τους κύκλους της σφολιάτας σε ένα ταψί καλυμμένο με μια λαδόκολλα, τρυπήστε την επιφάνεια τους με τα δόντια ενός πιρουνιού και αλείψτε τα με γάλα και πασπαλίζουμε με κρυσταλλική ζάχαρη
Βήμα 3

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά.
Βήμα 4

Εν τω μεταξύ τοποθετήστε τα κεράσια χωρίς κουκούτσι σε ένα μπολ με μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη και 1 κουταλιά της σούπας λικέρ και χτυπάμε την κρέμα.
Βήμα 5

Αφήστε να κρυώσουν και στη συνέχεια με ένα κοφτερό μαχαίρι, κόψτε το καθένα στο μισό.
Βήμα 6

Στο πρώτο που θα μπει σαν βάση το γεμίζουμε με σαντιγί.
Βήμα 7

Προσθέστε κομμάτια κερασιού και στη συνέχεια άλλο ένα δίσκο σφολιάτας, και καλύψτε επίσης με κρέμα και κεράσια.
Βήμα 8

Στη συνέχεια σκεπάστε με το τελευταίο δίσκο.
Βήμα 9


Τοποθετήστε τα mini μιλφέιγ που έχετε δημιουργήσει στο ψυγείο για μισή ώρα πριν το σερβίρισμα και Καλή σας Όρεξη!