ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Χρόνια Πολλά Μελιτζόλιθε!

    13
    Μια τούρτα με kit kat και M&m αφιερωμένη στο Μελιτζόλιθο που κλείνει σήμερα  τα 5 χρόνια λειτουργίας του! Απολαύστε μια γλυκιά λιχουδιά!

    Υλικά:

    6 αυγά
    6 κουταλιές από νερό που  βράζει
    250 γραμμάρια ζάχαρη
    250 γραμμάρια αλεύρι  τύπου 00
    50 γραμμάρια  κακάο πικρό
    1 πακέτο  μπέικιν πάουντερ


    Υλικά για το σιρόπι:

    300 ml  νερό
    3 κουταλιές  ζάχαρης
    3 κουταλιές λικέρ
    Υλικά για τη Nutella μους:

    400 γραμμάρια  Nutella
    300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος
    Υλικά για τη διακόσμηση:

    12 kit kat
    250 γραμμάρια M & m

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Χωρίστε τους κρόκους από τα ασπράδια και τοποθετήστε τα σε διαφορετικά μπολ.

    Βήμα 2

    2
    Προσθέστε  στους κρόκους των αυγών  6 κουταλιές της σούπας βραστό νερό και στη συνέχεια, προσθέστε τη ζάχαρη. Προσθέστε το αλεύρι και το κακάο και συνεχίστε το χτύπημα  στη συνέχεια, προσθέστε τα ασπράδια μέχρι να σφίξουν και ενσωματώστε  με ένα ξύλινο κουτάλι


    Βήμα 3

    3
    Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα κέικ, ρίχνουμε το μείγμα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35 με 40 λεπτά. Μόλις ψηθεί αφήστε το να κρυώσει.

    Βήμα 4

    4 5
    Εν τω μεταξύ ετοιμάζουμε τη Nutella μους. Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε την κρέμα γάλακτος, στη συνέχεια, προσθέστε τη  Nutella Ανακατεύουμε απαλά με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να έχετε μια λεία κρέμα.


    Βήμα 5

    6
    Τώρα κόψτε το παντεσπάνι με το  κακάο σε 3 οριζόντιες δίσκους.


    Βήμα 6

    7
    Ετοιμάζουμε  το σιρόπι με  νερό και  τη ζάχαρη, μόλις λιώσει προσθέτουμε το λικέρ.

    Βήμα 7

    8
    Βρέξτε το πρώτο δίσκο του  παντεσπάνι  με το σιρόπι και προσθέστε τη κρέμα.

    Βήμα 8

    9
    Τοποθετούμε τον δεύτερο δίσκο παντεσπάνι,  βρέχουμε με το σιρόπι και καλύπτουμε με τη Nutella μους.

    Βήμα 9

    10
    Καλύψτε τώρα με το τελευταίο δίσκο του παντεσπάνι και πιέζουμε ελαφρά για να μοιραστεί η γέμιση ομοιόμορφα. Καλύψτε ολόκληρο το κέικ με την κρέμα μους.


    Βήμα 10

    11
    Πάρτε το kit kat και κόψτε το αν χρειάζεται έτσι ώστε όλα  να έχουν το ίδιο ύψος.

    Βήμα 11

    12
    Καλύψτε τα πλαϊνά όλης  της τούρτας με  kit kat..

    Βήμα 12

    13
    Διακοσμήστε το τη τούρτα με  kit kat με μια χρωματιστή κορδέλα  και πασπαλίζουμε την επιφάνεια με M & M  τη βάζουμε στο ψυγείο για μια ώρα πριν το σερβίρισμα. Καλή σας Όρεξη!
    Χρόνια Πολλά Μελιτζόλιθε!
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή