ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Πιπεριές με κους κους

     

    7

    Πιπεριές γεμιστές με κους κους, ελιές και τυρί, ένα ελαφρύ και νόστιμο φαγητό για το καλοκαίρι.

     

    Υλικά:

    2 πιπεριές
    1 φλιτζάνι  κουσκούς
    1 φλιτζάνι ζωμό
    100 γραμμάρια  τυρί μοτσαρέλα
    40 γραμμάρια μαύρες ελιές
    5 ντοματάκια
    1 κουταλιά  κάπαρη
    1 σκελίδα  σκόρδου
    Βασιλικός

     

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Καθαρίστε τις πιπεριές αφαιρώντας τους το κοτσάνι, τα λευκά πλευρά και τους σπόρους. Πλύνετε και τις κόβουμε στη μέση.

     

    Βήμα 2

    2

    Βάλτε σε ένα ποτήρι το  κους κους με το  ζεστό ζωμό και μια κουταλιά της σούπας λάδι και ανακατεύουμε μέχρι το υγρό να απορροφηθεί πλήρως.

     

    Βήμα 3

    3
    Βάλτε το κουσκούς σε ένα μπολ με την κάπαρη, τις ελιές, τη  ντομάτα και τη μοτσαρέλα και το σκόρδο  ψιλοκομμένα , το βασιλικό, το αλάτι και  το πιπέρι.

     

    Βήμα 4

    4
    Ανακατέψτε το μείγμα και γεμίστε τις  πιπεριές.

     

    Βήμα 5

    5
    Τοποθετήστε τις γεμιστές πιπεριές σε ένα ταψί με λίγο ελαιόλαδο πάνω και κάτω.

     

    Βήμα 6

    6
    Τοποθετήστε στο φούρνο και ψήνουμε 30 λεπτά στους 180  βαθμούς,  προσθέτοντας ένα φλιτζάνι νερό στο τηγάνι στα μισά του ψησίματος.

     

    Βήμα 7

    7
    Σερβίρετε τις γεμιστές πιπεριές  με κους κους και Καλή σας Όρεξη!

    Πιπεριές με κους κους
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή