Χέλι σε ρολά με αρωματικά όπως το θυμάρι και η μαντζουράνα μια πολύ καλή συνταγή και νόστιμη! Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.
Υλικά:
400 γραμμάρια χέλι σε λωρίδες
50 γραμμάρια ξερό ψωμί σε ψίχουλα
1 κουταλιά κουκουνάρι
1 κουταλιά κάπαρη
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά τυρί
Θυμάρι, μαντζουράνα, ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1
Τηγανίζουμε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα τηγάνι με το λάδι, προσθέστε τώρα τη φρυγανιά, τα μυρωδικά, τη κάπαρη και το κουκουνάρι.
Βήμα 2
Μαγειρέψτε μέχρι να ροδίσουν τα ψίχουλα του ψωμιού, στη συνέχεια, τοποθετήστε το μείγμα σε ένα μπολ και προσθέτουμε το τυρί.
Βήμα 3
Τώρα πάρτε τα φιλέτα του ψαριού και καλύψτε τα με το μείγμα.
Βήμα 4
Τυλίξτε τα σε ρολακια και κλείστε τα με μια οδοντογλυφίδα.
Βήμα 5
Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί με λίγο ελαιόλαδο, σκεπάζουμε τα ψάρια με την υπόλοιπη φρυγανιά και ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
Βήμα 6
Ψήστε στο φούρνο στους 170 βαθμούς για 20 λεπτά. Καλή σας Όρεξη!