Μια διαφορετική συνταγή με γαύρο και γέμιση με φρυγανιά, μαϊντανό, κάπαρη και σκόρδο είναι ένα ορεκτικό σνακ που μπορείτε να σερβίρετε και να το δοκιμάσετε με ευχαρίστηση.
Υλικά:
500 γραμμάρια γαυρος
2 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά
3 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά κάπαρη
1 σκελίδα σκόρδο
Φλούδα λεμονιού
Μαϊντανός
Συνταγή:
Βήμα 1
Καθαρίζετε τον γαύρο και να τον ανοίγετε όπως στην εικόνα.
Βήμα 2
Ανακατεύουμε τη φρυγανιά με το ελαιόλαδο, τη κάπαρη, τη φλούδα λεμονιού, το μαϊντανό και το σκόρδο.
Βήμα 3
Βάλτε λίγη γέμιση σε κάθε ψάρι.
Βήμα 4
Τυλίξτε το σε ρολό.
Βήμα 5
Τοποθετήστε τα σε ένα λαδωμένο ταψί, πασπαλίζουμε με το μίγμα τη φρυγανιά που περίσσεψε.
Βήμα 6
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 8 με 10 λεπτά και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!