ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Γαύρος γεμιστός

    6

    Μια διαφορετική συνταγή με γαύρο και γέμιση με  φρυγανιά, μαϊντανό, κάπαρη  και σκόρδο  είναι ένα ορεκτικό σνακ που μπορείτε να σερβίρετε και να το δοκιμάσετε με ευχαρίστηση.

     

    Υλικά:

    500 γραμμάρια γαυρος
    2 κουταλιές τριμμένη φρυγανιά
    3 κουταλιές ελαιόλαδο

    1 κουταλιά  κάπαρη
    1 σκελίδα  σκόρδο

    Φλούδα λεμονιού

    Μαϊντανός

     

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1

    Καθαρίζετε τον γαύρο και να τον ανοίγετε όπως στην εικόνα.

     

    Βήμα 2

    2

    Ανακατεύουμε  τη φρυγανιά με το ελαιόλαδο, τη κάπαρη, τη  φλούδα λεμονιού, το μαϊντανό και το σκόρδο.

     

    Βήμα 3

    3

    Βάλτε λίγη γέμιση σε κάθε ψάρι.

     

    Βήμα 4

    4

    Τυλίξτε το σε ρολό.

     

    Βήμα 5

    5
    Τοποθετήστε  τα  σε ένα λαδωμένο ταψί, πασπαλίζουμε με το μίγμα τη φρυγανιά που περίσσεψε.

     

    Βήμα 6

    6
    Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 8 με 10 λεπτά και  σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!

    Γαύρος  γεμιστός
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή