ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Κόκκινη κάρδια cheesecake



    8
    Μια ειδική τούρτα καρδία για ειδικές περιστάσεις!

    Υλικά:

    200 γραμμάρια μπισκότα
    80 γραμμάρια βούτυρο
    1 κουταλιά  ζάχαρη
    2 αυγά
    100 γραμμάρια  ζάχαρη
    450 γραμμάρια τυρί Philadelphia
    100 ml  κρέμα γάλακτος  
    Χρωστική ουσία τροφίμων κόκκινη
    2 κουταλιές  καλαμποκάλευρο
    1 κουταλιά  βανίλια

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Ξεκινάμε να ετοιμάσουμε τη βάση του cheesecake. Κόβουμε τα μπισκότα και τα βάζουμε σε ένα μπολ με το λιωμένο βούτυρο και μια κουταλιά της σούπας ζάχαρη.

    Βήμα 2

    2
    Ανακατέψτε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο, στη συνέχεια το ρίχνουμε σε μια βουτυρωμένη  φόρμα σε σχήμα  καρδιά,  με τη βοήθεια του πίσω μέρος ενός κουταλιού  το στρώνουμε ομοιόμορφα, στη συνέχεια βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξει για 30 λεπτά.


    Βήμα 3

    3
    Ετοιμάζουμε τη  κρέμα,  σε ένα μπολ χτυπήστε τα αυγά με τη ζάχαρη και τη βανίλια.

    Βήμα 4

    4
    Προσθέτουμε  την κρέμα γάλακτος και το τυρί Philadelphia.


    Βήμα 5

    5
    Ρίχνουμε το κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής  και να προσθέσετε το καλαμποκάλευρο.  Συνεχίζουμε να χτυπάμε το μείγμα μέχρι να γίνει  κρεμώδης.

    Βήμα 6

    6
    Τώρα ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τη βάση μπισκότου. Ψήστε το κόκκινο βελούδινο cheesecake και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς για μία ώρα.

    Βήμα 7

    7
    Αφήστε το να κρυώσει πριν αφαιρέσετε το cheesecake από το καλούπι.

    Βήμα 8

    9
    Βάλτε το κόκκινο βελούδο cheesecke σε μια πιατέλα και  διακοσμήσετε το, με τις μικρές  λεύκες μαρέγκες και  τις κόκκινες  λωρίδες  αλλά και η σαντιγί είναι μια χαρά για τη διακόσμηση.

    Βήμα 9

    8
    Το τοποθετούμε  στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες και Καλή σας Όρεξη!
    Κόκκινη κάρδια  cheesecake
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή