
Μια συνταγή με ξιφία, τυρί και μαύρες ελιές μια ελαφριά συνταγή και καλοκαιρινή που μπορείτε να τη συνδυάσετε με μια πράσινη σαλάτα της επιλογής σας.
Υλικά:
800 γραμμάρια ξιφίας
100 γραμμάρια τυρί
200 γραμμάρια φρυγανιά τριμμένη
30 γραμμάρια παρμεζάνα
30 γραμμάρια μαύρες ελιές
2 αυγά
Βότανα
Αλάτι
Πιπέρι
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1

Πάρτε τις φέτες του ξιφία και κόψτε στη μέση κατά μήκος, έτσι ώστε να αποκτήσετε μια τσέπη για το γέμισμα.
Βήμα 2

Κόβουμε σε λεπτές φέτες το τυρί και τις ελιές και γεμιστέ με αυτά τον ξιφία.
Βήμα 3

Χτυπήστε ένα αυγό και περάστε το ξιφία από το αυγό και μετά από τη φρυγανιά με το τυρί παρμεζάνα, τα μυρωδικά και το αλατοπίπερο .
Βήμα 4

Μαγειρέψτε το ξιφία στο τηγάνι περίπου 5 λεπτά ανά πλευρά.
Βήμα 5

Έτοιμο!. Καλή σας Όρεξη!