ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Κόκκινη μαρμελάδα κρεμμυδιού

    8
    Μαρμελάδα από κρεμμύδι! Η κόκκινη μαρμελάδα κρεμμυδιού έχει μια γλυκιά και ξινή γεύση που ταιριάζει απόλυτα με το τυρί. Μια μαρμελάδα εντελώς διαφορετική από τις συνηθισμένες.. Δοκιμάστε τη!

    Υλικά:

    600 γραμμάρια  κόκκινα κρεμμύδια
    90 γραμμάρια  ζάχαρη
    90 γραμμάρια  λευκή ζάχαρη
    1 μικρό ποτήρι κονιάκ
    100 ml  λευκό κρασί

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες.

    Βήμα 2

    2
    Βάλτε τα κρεμμύδια σε ένα μπολ με την καστανή ζάχαρη, τη λευκή ζάχαρη, το κρασί και το κονιάκ.

    Βήμα 3

    3
    Ανακατέψτε και καλύψτε το  μπολ με πλαστική μεμβράνη και αφήστε το  για 6/8 ώρες. Περιστασιακά ανακατεύετε.

    Βήμα 3

    4
    Ρίχνουμε τα κρεμμύδια σε μια κατσαρόλα με  παχύ πυθμένα  και μαγειρεύουμε για 40 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

    Βήμα 4

    5
    Ανακατεύουμε τη μαρμελάδα περιστασιακά και μαγειρεύουμε μέχρι να πήξει.


    Βήμα 5

    6
    Ελέγξτε ότι είναι έτοιμη μέχρι τη δοκιμή στο  πιατάκι.


    Βήμα 6

    7
    Αποστειρώστε ένα γυάλινο  βάζο και γεμίστε το με τη μαρμελάδα κρεμμύδι. Στη συνέχεια, γυρίστε το βάζο ανάποδα  και κρατήστε το σε αυτή τη θέση μέχρι να  κρυώσει εντελώς.


    Βήμα 7

    8
    Σερβίρετε τη μαρμελάδα  την επόμενη μέρα και συνοδέψτε τη με  τυρί ή  ψωμί.  Δοκιμάστε τη!
    Κόκκινη μαρμελάδα κρεμμυδιού
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή