Μια πεντανοστιμη συνταγή με καλαμάρια και χόρτα που θα τη λατρέψετε! Καλή σας Όρεξη!
Υλικά:
4 καλαμάριαΧόρτα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κόκκινη πιπεριά
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh3.ggpht.com/-G-Q_WxYM7CQ/UgI-deZjwSI/AAAAAAAAlD4/i12R9Vp0JI0/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καθαρίζετε τα καλαμαράκια.
Βήμα 2
![2 2](http://lh4.ggpht.com/-WUbK00nUKUI/UgI-e7Z2deI/AAAAAAAAlEI/7qRufj-xMF8/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Κόβουμε τα καλαμάρια σε λωρίδες πάχους 1 εκατοστό περίπου.
Βήμα 3
![3 3](http://lh3.ggpht.com/-Yu_dDDmWn0w/UgI-gxEJzsI/AAAAAAAAlEY/vhr8RH8a11c/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τώρα καθαρίστε τα χόρτα αφαιρώντας τα σκληρά εξωτερικά φύλλα και τα κοτσάνια.
Βήμα 4
![4 4](http://lh5.ggpht.com/-jRWQ2Ef2C-Q/UgI-idZhqtI/AAAAAAAAlEo/CHpcTH8yC8k/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Πλυντε τα και κρατήστε τα στην άκρη.
Βήμα 5
![5 5](http://lh6.ggpht.com/-vgqy2xit-f8/UgI-jkhd5EI/AAAAAAAAlE4/F7cJwsFc8jQ/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τηγανίζουμε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα μεγάλο τηγάνι με ελαιόλαδο και πιπέρι.
Βήμα 6
![6 6](http://lh6.ggpht.com/-5iieH-rX9P8/UgI-k914H3I/AAAAAAAAlFI/B8RBCWduIGs/6_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Τώρα προσθέστε τα καλαμάρια και μαγειρέψτε τα σε ένα τηγάνι για λίγα λεπτά στη συνέχεια προσθέστε το αλάτι και ρίχνουμε το λευκό κρασί.
Βήμα 7
![7 7](http://lh4.ggpht.com/-eGb4o3KolfE/UgI-mYSwKiI/AAAAAAAAlFY/BsngN3X2WCo/7_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τώρα προσθέστε τα χόρτα, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και μαγειρέψτε για δέκα λεπτά.
Βήμα 8
![8 8](http://lh5.ggpht.com/-D1msiTnqT7k/UgI-oau1UAI/AAAAAAAAlFo/gEMKM9UpfuM/8_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια, σηκώστε το καπάκι ανακατεύετε και αφήστε το λίγο ακόμα να τραβήξει τα υγρά.
Βήμα 9
![9 9](http://lh4.ggpht.com/-hS2moXqTRKM/UgI-p8W2CeI/AAAAAAAAlF4/xJsOnRo1-Ag/9_thumb%25255B14%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!