Μια πεντανοστιμη συνταγή με καλαμάρια και χόρτα που θα τη λατρέψετε! Καλή σας Όρεξη!
Υλικά:
4 καλαμάριαΧόρτα
1 σκελίδα σκόρδο
1 κόκκινη πιπεριά
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1

Καθαρίζετε τα καλαμαράκια.
Βήμα 2

Κόβουμε τα καλαμάρια σε λωρίδες πάχους 1 εκατοστό περίπου.
Βήμα 3

Τώρα καθαρίστε τα χόρτα αφαιρώντας τα σκληρά εξωτερικά φύλλα και τα κοτσάνια.
Βήμα 4

Πλυντε τα και κρατήστε τα στην άκρη.
Βήμα 5

Τηγανίζουμε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα μεγάλο τηγάνι με ελαιόλαδο και πιπέρι.
Βήμα 6

Τώρα προσθέστε τα καλαμάρια και μαγειρέψτε τα σε ένα τηγάνι για λίγα λεπτά στη συνέχεια προσθέστε το αλάτι και ρίχνουμε το λευκό κρασί.
Βήμα 7

Τώρα προσθέστε τα χόρτα, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και μαγειρέψτε για δέκα λεπτά.
Βήμα 8

Στη συνέχεια, σηκώστε το καπάκι ανακατεύετε και αφήστε το λίγο ακόμα να τραβήξει τα υγρά.
Βήμα 9

Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!