![11 11](http://lh3.ggpht.com/-KIlWrdmoCv8/UgTWk5KrGnI/AAAAAAAAlPg/bFbdQtSPu-Y/11_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
Μια νέα γεύση με ντομάτα, μελιτζάνα, τυρί και βασιλικό, όλα τυλίγονται και στη συνέχεια ψήνονται στο φούρνο. Αξίζει να τη δοκιμάσετε!
Υλικά:
500 γραμμάρια αλεύρι12 γραμμάρια μαγιά
250 ml νερό
1 κουταλιά λάδι
1/2 αλάτι
2 μελιτζάνες
350 γραμμάρια ντομάτες
250 γραμμάρια τυρί προβολόνε
30 γραμμάρια παρμεζάνα
Βασιλικός
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh3.ggpht.com/-gSqSICXcQsI/UgTWmNDuZvI/AAAAAAAAlPw/qTaITLPAS08/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ετοιμάστε τη ζύμη και αφήστε τη να φουσκώσει για 2 ώρες.
Βήμα 2
![2 2](http://lh4.ggpht.com/-YlA26a7LM78/UgTWnk6VoQI/AAAAAAAAlQA/6M4ENosVqOw/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Πλυντε και ξεφλουδίστε τις μελιτζάνες και τις κόβουμε κατά μήκος σε φέτες όπως στην εικόνα.
Βήμα 3
![3 3](http://lh6.ggpht.com/-JZZ40IHOpOM/UgTWpK8RsZI/AAAAAAAAlQQ/GcLEo-5_wuY/3_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Τηγανίζουμε τις μελιτζάνες σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι.
Βήμα 4
![4 4](http://lh4.ggpht.com/-FIugP3BkIbA/UgTWqRjyrzI/AAAAAAAAlQg/Y456EA5OF-o/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τις βγάζουμε από το τηγάνι και τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί και τις αφήνουμε να κρυώσουν.
Βήμα 5
![5 5](http://lh4.ggpht.com/-RP-yLlqyH2A/UgTWsMk_vQI/AAAAAAAAlQw/AaherGQAxbI/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ανοίγουμε τη ζύμη σε μια αλευρωμένη επιφάνεια για να σχηματίσουμε ένα ορθογώνιο.
Βήμα 6
![6 6](http://lh4.ggpht.com/-gWeYLJoT3Qw/UgTWtQqaviI/AAAAAAAAlRA/BRENG2QWMQk/6_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετήστε στο κέντρο της ζύμης τις τηγανητές μελιτζάνες και καλύψτε τες με τις ντομάτες κομμένες σε 4 κομμάτια.
Βήμα 7
![7 7](http://lh4.ggpht.com/-csmlNAYrerc/UgTWvTk6JMI/AAAAAAAAlRQ/jSJeXaHiDm4/7_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Κόψτε σε φέτες το τυρί προβολόνε αρκετά λεπτές και προσθέστε το στη γέμιση, πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί παρμεζάνα, προσθέτουμε τον βασιλικό και το αλάτι.
Βήμα 8
![8 8](http://lh4.ggpht.com/-48ZskQl0R4g/UgTWwluRZjI/AAAAAAAAlRg/bgOwVvO4cP4/8_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τυλίγουμε τη ζύμη στον εαυτό της για να σχηματίσουμε ένα ρολό.
Βήμα 9
![9 9](http://lh5.ggpht.com/-bJQAcmnR2Yg/UgTWyOyIqyI/AAAAAAAAlRw/Hx6A4briJW4/9_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Κλείστε καλά και στη συνέχεια αλείψτε με λάδι, τοποθετήστε σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόκολλα.
Βήμα 10
![10 10](http://lh3.ggpht.com/-tcSRc3CbkFo/UgTWzvtgqJI/AAAAAAAAlSA/wub2QQ9BMCQ/10_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο και για 30 λεπτά.
Βήμα 11
![11 11](http://lh5.ggpht.com/-V0WcQh51S1k/UgTW1IhMCxI/AAAAAAAAlSQ/iUGmfeehZhw/11_thumb%25255B15%25255D.jpg?imgmax=800)
Αφήστε να κρυώσει πριν το κόψετε σε φέτες, σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!