Μια νόστιμη, ελαφριά και καλοκαιρινή σαλάτα που θα τη λατρέψετε!.
Υλικά:
250 γραμμάρια ζυμαρικά300 γραμμάρια ντοματίνια
50 γραμμάρια μαύρες ελιές
1 αγγούρι
1 κόκκινο κρεμμύδι
200 γραμμάρια φέτα
Λάδι, αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1
Καθαρίστε το κρεμμύδι και το αγγούρι και κόψτε τα σε λεπτές φέτες.
Βήμα 2
Πλένουμε και κόβουμε τα ντοματακια σε 4 κομμάτια και ελιές χωρίς το κουκούτσι, τα βάζουμε σε ένα μπολ με το κρεμμύδι και αγγούρι.
Βήμα 3
Πασπαλίζουμε με αλάτι και λάδι, ανακατεύουμε και το αφήνουμε για λίγη ώρα.
Βήμα 4
Εν τω μεταξύ, μαγειρεύουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, στραγγίζουμε και ανακατεύουμε με λίγο ελαιόλαδο. Όταν τα ζυμαρικά έχουν κρυώσει, προσθέστε τα στη σαλάτα , κόψτε το τυρί φέτα σε κύβους και προσθέστε το και αυτό στη σαλάτα.
Βήμα 5
Ανακατέψτε καλά και βάλτε τη στο ψυγείο να κρυώσει για 1 ώρα τουλάχιστον. Σερβίρετε κρύα προσθέτοντας, αν χρειάζεται, λίγο ελαιόλαδο. Πασπαλίστε με δυόσμο ή μέντα και Καλή σας Όρεξη!