
Μοσχαρίσιο κρέας με φουντούκια, μια γευστική και αρωματική συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε!
Υλικά:
800 γραμμάρια κρέας μοσχαρίσιο1 κρεμμύδι
500 γραμμάρια γάλα
50 γραμμάρια μπέικον
80 γραμμάρια φουντούκια
30 γραμμάρια βούτυρο
1 φλιτζάνι κρασί κόκκινο
Δενδρολίβανο, αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1

Δέστε το κομμάτι και πασπαλίστε το με αλάτι και κάντε του μασάζ για 5 λεπτά, στη συνέχεια, δεστε το με σπάγκο με λίγο δεντρολίβανο.
Βήμα 2

Λιώστε ένα κομματάκι βούτυρο σε μια κατσαρόλα με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μια πρέζα αλάτι.
Βήμα 3

Προσθέστε το κρέας και το μπέικον κομμένο σε κύβους και τηγανίστε μέχρι το κρέας να ροδίσει από όλες τις πλευρές .
Βήμα 4

Τώρα προσθέστε 50 γραμμάρια τεμαχισμένα καρύδια και ρίχνουμε το κρασί.
Βήμα 5


Καλύψτε το ψητό με το γάλα, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 35 με 40 λεπτά.
Βήμα 6

Τώρα κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες.
Βήμα 7

Στη συνέχεια, τοποθετήστε φέτες σας σε μια πιατέλα.
Βήμα 8

Πολτοποιήστε τη σάλτσα μέχρι να γίνει κρεμώδης και καλύπτουμε όλο το κρέας.
Βήμα 9

Γαρνίρουμε με τα καβουρδισμένα φουντούκια και το δεντρολίβανο και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!