![10 10](http://lh3.ggpht.com/-75Lv4TkqAMY/Ulgr0SalgcI/AAAAAAAAnxc/01yGkx0U2D8/10_thumb%25255B14%25255D.jpg?imgmax=800)
Μοσχαρίσιο κρέας με φουντούκια, μια γευστική και αρωματική συνταγή που αξίζει να δοκιμάσετε!
Υλικά:
800 γραμμάρια κρέας μοσχαρίσιο1 κρεμμύδι
500 γραμμάρια γάλα
50 γραμμάρια μπέικον
80 γραμμάρια φουντούκια
30 γραμμάρια βούτυρο
1 φλιτζάνι κρασί κόκκινο
Δενδρολίβανο, αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh4.ggpht.com/-gXXZaHpq2Xw/Ulgr2DpHNUI/AAAAAAAAnxs/vUk4jxdrlzQ/1_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Δέστε το κομμάτι και πασπαλίστε το με αλάτι και κάντε του μασάζ για 5 λεπτά, στη συνέχεια, δεστε το με σπάγκο με λίγο δεντρολίβανο.
Βήμα 2
![2 2](http://lh3.ggpht.com/-ESI4iU032wc/Ulgr3gV463I/AAAAAAAAnx8/1fFDPxDuYHQ/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Λιώστε ένα κομματάκι βούτυρο σε μια κατσαρόλα με ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μια πρέζα αλάτι.
Βήμα 3
![3 3](http://lh3.ggpht.com/-9c-arXzu3f4/Ulgr5HRC3rI/AAAAAAAAnyM/HR9ljnpIw8U/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Προσθέστε το κρέας και το μπέικον κομμένο σε κύβους και τηγανίστε μέχρι το κρέας να ροδίσει από όλες τις πλευρές .
Βήμα 4
![4 4](http://lh3.ggpht.com/-z6NyxantHIs/Ulgr6tGA-iI/AAAAAAAAnyY/2EjbEI465-0/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τώρα προσθέστε 50 γραμμάρια τεμαχισμένα καρύδια και ρίχνουμε το κρασί.
Βήμα 5
![5 5](http://lh6.ggpht.com/-8hVEWKElAmQ/Ulgr8IttmHI/AAAAAAAAnys/4K-EqWQb0us/5_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
![6 6](http://lh4.ggpht.com/-n6LwWQ-Lieo/Ulgr9h-VaaI/AAAAAAAAny4/EgT5IGXZtgk/6_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Καλύψτε το ψητό με το γάλα, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 35 με 40 λεπτά.
Βήμα 6
![7 7](http://lh5.ggpht.com/-iu7XUq7raMI/Ulgr-xcZy-I/AAAAAAAAnzM/9iQKIRsAfIw/7_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τώρα κόβουμε το κρέας σε λεπτές φέτες.
Βήμα 7
![8 8](http://lh5.ggpht.com/-TbIKo8hDynQ/UlgsA84lWcI/AAAAAAAAnzc/kzPbXIszHts/8_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια, τοποθετήστε φέτες σας σε μια πιατέλα.
Βήμα 8
![9 9](http://lh4.ggpht.com/-eu8hRqBlw7Y/UlgsCIWzGMI/AAAAAAAAnzs/9TfXotI9-Ls/9_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Πολτοποιήστε τη σάλτσα μέχρι να γίνει κρεμώδης και καλύπτουμε όλο το κρέας.
Βήμα 9
![10 10](http://lh4.ggpht.com/-kKL03CETRdk/UlgsDkyty5I/AAAAAAAAnz8/TAfyDsURzhc/10_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Γαρνίρουμε με τα καβουρδισμένα φουντούκια και το δεντρολίβανο και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!