
Αυτά τα μπισκότα φτιάχνονται με 2 ειδή αλευριών και 2 ειδή από ζάχαρη περιέχουν και cranberry που δίνουν μια ξεχωριστή γεύση στα μπισκοτάκια μας. Δοκιμάστε τα!
Υλικά:
50 γραμμάρια καστανή ζάχαρη50 γραμμάρια λευκή ζάχαρη
50 γραμμάρια μαργαρίνη
1 αυγό
200 γραμμάρια αλεύρι
50 γραμμάρια αλεύρι φαγόπυρου
50 γραμμάρια cranberry κόκκινα
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 κουταλάκι του εκχύλισμα βανίλιας
Συνταγή:
Βήμα 1

Τοποθετήστε τη μαργαρίνη με τα δύο είδη ζάχαρης.
Βήμα 2

Προσθέστε ένα αυγό.
Βήμα 3

Στη συνέχεια, τοποθετήστε το 00 αλεύρι και το αλεύρι φαγόπυρου, το μπέικιν πάουντερ και τη βανίλια και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει μια ζύμη μαλακιά και λίγο κολλώδης.
Βήμα 4

Προσθέστε τα cranberries και αφήστε τα να μοιραστούν στη ζύμη.
Βήμα 5

Με τα χέρια σας λίγο υγρά κόβετε τα κομμάτια της ζύμης σε μπάλες που θα βάλετε για ψήσιμο.
Βήμα 6

Ψήστε τα μπισκότα στους 180 βαθμούς για 10 με 15 λεπτά, στη συνέχεια, αφήστε τα να κρυώσουν και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!