
Μια νόστιμη συνταγή με λαζάνια με μανιτάρια που θα τη λατρέψετε!
Υλικά:
500 γραμμάρια λαζάνια200 γραμμάρια μοτσαρέλα
150 γραμμάρια τυρί κασέρι
150 γραμμάρια τυρί γκούντα
500 γραμμάρια μπεσαμελ
50 γραμμάρια τυρί παρμεζάνα
600 γραμμάρια μανιτάρια
1 σκελίδα σκόρδο
Μαϊντανός
Αλάτι
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1

Καθαρίστε τα μανιτάρια, τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με μια σκελίδα σκόρδο, λάδι και μαϊντανό μαγειρεύουμε για περίπου 10 λεπτά.
Βήμα 2

Κόβουμε το τυρί σε κύβους.
Βήμα 3


Μαγειρέψτε τα λαζάνια σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό μαζί με μια κουταλιά της σούπας λάδι.
Βήμα 4


Σήκωσε τα λαζάνια και ακουμπήστε τα σε ένα καθαρό μέρος για να στεγνώσουν.
Βήμα 5

Απλώστε με ένα λεπτό στρώμα της μπεσαμελ στο κάτω μέρος του ταψιού και στρώνουμε με μια στρώση λαζάνια και τυρί και ξανά μια λεπτή στρώση μπεσαμέλ.
Βήμα 6

Καλύψτε με ένα στρώμα λαζάνια και συνεχίζουμε εναλλασσόμενα στρώματα της σάλτσας και λαζάνια μέχρις ότου χρησιμοποιηθούν όλα τα συστατικά.
Βήμα 7

Στρώνουμε τη τελευταία στρώση με τα λαζάνια και πασπαλίζουμε με τυρί παρμεζάνα.
Βήμα 8

Ψήνουμε στο φούρνο για 20 με 25 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Βήμα 9

Αφήστε το να κρυώσει πριν κόψετε σε φέτες και σερβίρουμε. Καλή σας Όρεξη!