Μια συνταγή με λαχανάκια Βρυξελλών και μπέικον που συνδυάζει όμορφα τις γεύσεις. Δοκιμάστε να τα μαγειρέψετε με αυτό το τρόπο!
Υλικά:
500 γραμμάρια λαχανάκια Βρυξελλών1 σκελίδα σκόρδο
100 γραμμάρια μπέικον
Λάδι
Αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1
Καθαρίστε τα λαχανάκια Βρυξελλών αφαιρώντας τα εξωτερικά φύλλα και τη βάση.
Βήμα 2
Τα βάζουμε στον ατμό για 15 λεπτά.
Βήμα 3
Σοτάρετε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μπέικον.
Βήμα 4
Στη συνέχεια, προσθέστε τα λαχανάκια και μαγειρέψτε για 5 λεπτά.
Βήμα 5
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!