Μια συνταγή με λαχανάκια Βρυξελλών και μπέικον που συνδυάζει όμορφα τις γεύσεις. Δοκιμάστε να τα μαγειρέψετε με αυτό το τρόπο!
Υλικά:
500 γραμμάρια λαχανάκια Βρυξελλών1 σκελίδα σκόρδο
100 γραμμάρια μπέικον
Λάδι
Αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh5.ggpht.com/-QC7gkO3p9o8/UnJPuF-esOI/AAAAAAAAoF8/oUjNMUqyM_Y/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καθαρίστε τα λαχανάκια Βρυξελλών αφαιρώντας τα εξωτερικά φύλλα και τη βάση.
Βήμα 2
![2 2](http://lh5.ggpht.com/-CWaGU0zAvCU/UnJPvjW4nHI/AAAAAAAAoGM/_O8vJngWT3M/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τα βάζουμε στον ατμό για 15 λεπτά.
Βήμα 3
![3 3](http://lh3.ggpht.com/-eUmqsOKbToM/UnJPxWEfBoI/AAAAAAAAoGc/9yOsGNfaSjw/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σοτάρετε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα τηγάνι και προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μπέικον.
Βήμα 4
![4 4](http://lh6.ggpht.com/-9gclsuCWFYU/UnJPy7gIAkI/AAAAAAAAoGs/KNKgg4enntA/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια, προσθέστε τα λαχανάκια και μαγειρέψτε για 5 λεπτά.
Βήμα 5
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!