
Το λάχανο εκτός από κοκκινιστό μπορούμε να το μαγειρέψουμε και σκέτο, σαλάτα ή και με μπέικον.
Υλικά:
1/2 λάχανο60 γραμμάρια μπέικον
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζάνι από το ζωμό λαχανικών
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1

Καθαρίστε το λάχανο αφαιρώντας το σκληρά εξωτερικά φύλλα και κόψτε τα σε λωρίδες, ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό.
Βήμα 2

Τηγανίζουμε το μπέικον σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και μια σκελίδα σκόρδο.
Βήμα 3

Τώρα προσθέστε το λάχανο και αφήστε το στο τηγάνι για μερικά λεπτά.
Βήμα 4

Τώρα προσθέστε το ζωμό, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά.
Βήμα 5

Αφαιρέστε το καπάκι, προσθέστε αλάτι.
Βήμα 6

Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!