Το λάχανο εκτός από κοκκινιστό μπορούμε να το μαγειρέψουμε και σκέτο, σαλάτα ή και με μπέικον.
Υλικά:
1/2 λάχανο60 γραμμάρια μπέικον
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζάνι από το ζωμό λαχανικών
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1
Καθαρίστε το λάχανο αφαιρώντας το σκληρά εξωτερικά φύλλα και κόψτε τα σε λωρίδες, ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό.
Βήμα 2
Τηγανίζουμε το μπέικον σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και μια σκελίδα σκόρδο.
Βήμα 3
Τώρα προσθέστε το λάχανο και αφήστε το στο τηγάνι για μερικά λεπτά.
Βήμα 4
Τώρα προσθέστε το ζωμό, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά.
Βήμα 5
Αφαιρέστε το καπάκι, προσθέστε αλάτι.
Βήμα 6
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!