![6 6](http://lh3.ggpht.com/-WEcFjBZkGfo/UsWuZCpF4nI/AAAAAAAAquE/bJjb-s7_Xpk/6_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Το λάχανο εκτός από κοκκινιστό μπορούμε να το μαγειρέψουμε και σκέτο, σαλάτα ή και με μπέικον.
Υλικά:
1/2 λάχανο60 γραμμάρια μπέικον
1 σκελίδα σκόρδο
1 φλιτζάνι από το ζωμό λαχανικών
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh5.ggpht.com/-ppQT5bI6mGI/UsWubr0JxKI/AAAAAAAAquU/XgUlk6H9hqU/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καθαρίστε το λάχανο αφαιρώντας το σκληρά εξωτερικά φύλλα και κόψτε τα σε λωρίδες, ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό.
Βήμα 2
![2 2](http://lh5.ggpht.com/-QC-inydA364/UsWueE2fzeI/AAAAAAAAquk/XQF4v8btSr4/2_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Τηγανίζουμε το μπέικον σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και μια σκελίδα σκόρδο.
Βήμα 3
![3 3](http://lh4.ggpht.com/-Dw90c-LenCE/UsWugTo1t2I/AAAAAAAAqu0/5MNAOHj6XiM/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τώρα προσθέστε το λάχανο και αφήστε το στο τηγάνι για μερικά λεπτά.
Βήμα 4
![4 4](http://lh3.ggpht.com/-H2DDsqLlTRM/UsWuiSPQgzI/AAAAAAAAqvE/e2e0A49cmOc/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τώρα προσθέστε το ζωμό, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά για 20 λεπτά.
Βήμα 5
![5 5](http://lh4.ggpht.com/-aJ3sMbzSoL4/UsWukbzNbOI/AAAAAAAAqvU/c3zvKEDoDpQ/5_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Αφαιρέστε το καπάκι, προσθέστε αλάτι.
Βήμα 6
![6 6](http://lh5.ggpht.com/-UI9vJ9oieJM/UsWumGXfFFI/AAAAAAAAqvk/PcRzL3-23qw/6_thumb%25255B15%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!