
Μια υγιεινή και νόστιμη συνταγή για να συνοδεύσει το δείπνο σας!
Υλικά:
1 κουνουπίδι100 γραμμάρια αντίδι σγουρό
1 πιπέρια κίτρινη
150 γραμμάρια πράσινες ελιές
150 γραμμάρια τουρσί
5 φιλέτα αντσούγιας
Αλάτι, λάδι, ξύδι
Συνταγή:
Βήμα 1

Καθαρίστε το κουνουπίδι, το πλένετε, το χωρίζετε σε μπουκετάκια και μαγειρέψτε στον ατμό για 10 λεπτά.
Βήμα 2

Μόλις γίνει, αφήστε να κρυώσει.
Βήμα 3

Πάρτε τα πιο τρυφερά φύλλα από τα αντίδια, πλύνετε και τα βάζουμε σε μια σαλατιέρα.
Βήμα 4

Πλυντε τη πιπέρια και βγάλτε τους σπόρους, στη συνέχεια κόψτε σε ροδέλες.
Βήμα 5

Προσθέστε στο μπολ το αντίδι, τη πιπέρια, τις ελιές,το τουρσί και τα φιλέτα αντσούγιας.
Βήμα 6

Ανακατέψτε τη σαλάτα, ρίξτε αλάτι, ξύδι και στη συνέχεια το λάδι.
Βήμα 7

Αφήστε τη σαλάτα στο ψυγείο για δύο ώρες πριν από το σερβίρισμα. Καλή σας Όρεξη!