![8 8](http://lh5.ggpht.com/-FvJtlS93FDw/UtBVtX4r0DI/AAAAAAAAq7A/GATj9ef38Tk/8_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Καραμέλες μαλακές στο στόμα και νόστιμες! Χωρίς χρωστικές ουσίες και συντηρητικά.
Δοκιμάστε τη!
Δοκιμάστε τη!
Υλικά:
200 γραμμάρια ζάχαρη60 γραμμάρια κρέμας σαντιγί
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh4.ggpht.com/-qulWvosIDnk/UtBVuw6U7LI/AAAAAAAAq7Q/2Qxw8qlkJxk/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Βάλτε τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα με παχύ πυθμένα, μαγειρέψτε σε χαμηλή φωτιά, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Βήμα 2
![2 2](http://lh6.ggpht.com/-NQYQYZrL6g8/UtBVwXR8d7I/AAAAAAAAq7g/vl5eiLMRrS0/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σε μια μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος.
Βήμα 3
![3 3](http://lh4.ggpht.com/-cgGr8ykBzUk/UtBVx_tkCyI/AAAAAAAAq7w/4Aze7zVFsIE/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καραμελώνουμε τη ζάχαρη.
Βήμα 4
![4 4](http://lh5.ggpht.com/-vHvE90qW8sc/UtBVzoxSKII/AAAAAAAAq8A/mko2L3FUGFQ/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Αφήνουμε να λιώσει μέχρι να πάρει ένα ωραίο πορτοκαλί χρώμα.
Βήμα 5
![5 5](http://lh6.ggpht.com/-wZ4KntL2TPk/UtBV1XcoL2I/AAAAAAAAq8Q/yyfzQTtDVQY/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Όταν η ζάχαρη λιώσει εντελώς, σβήνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τη ζεστή κρέμα γάλακτος.
Βήμα 6
![6 6](http://lh5.ggpht.com/-eXcsnlSCEtI/UtBV24qBLWI/AAAAAAAAq8g/rPVDmUkGEeY/6_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ανακατέψτε μέχρι να έχουμε μια ομοιογενή κρέμα.
Βήμα 7
![7 7](http://lh6.ggpht.com/-mejVgXx1n0I/UtBV4btUjLI/AAAAAAAAq8w/MsePnP1IB_M/7_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Χύστε το μίγμα σε καλούπια από σιλικόνη, στη συνέχεια, τοποθετήστε την καραμέλα στο ψυγείο για να σκληρύνει για 2 ώρες.
Βήμα 8
![8 8](http://lh5.ggpht.com/-s6VxmWrqxZ8/UtBV57EBdsI/AAAAAAAAq88/xKb-zhO-J8I/8_thumb%25255B14%25255D.jpg?imgmax=800)
Αφαιρέστε τις καραμέλες από το καλούπι, μπορείτε να τις τοποθετήσετε σε ένα αεροστεγές γυάλινο βάζο σε στρώσεις με ένα τυλιγμένο χαρτί σε κάθε στρώση για να μην κολλήσουν μεταξύ τους.