Ένα βελούδινο επιδόρπιο με καφέ, μπορείτε να το συνοδέψετε με μπισκότα. Δοκιμάστε το!
Υλικά:
4 κρόκοι αυγών130 γραμμάρια ζάχαρη
40 γραμμάρια αλάτι
300 γραμμάρια γάλα
1 ξυλάκι βανίλια
100 ml καφέ
Συνταγή:
Βήμα 1
Σιγοβράζουμε τη βανίλια με το γάλα.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ χτυπάμε τους κρόκους των αυγών με τη ζάχαρη, στη συνέχεια, προσθέστε το αλεύρι και ανακατεύουμε.
Βήμα 3
Ρίχνουμε το μείγμα στην κατσαρόλα με το γάλα και το ζεστό καφέ και ανακατεύουμε.
Βήμα 4
Βάλτε τα στη φωτιά και μαγειρέψτε την κρέμα με το καφέ, ανακατεύοντας κατά διαστήματα.
Βήμα 5
Μόλις πήξει, κλείνουμε τη φωτιά.
Βήμα 6
Ρίχνουμε την κρέμα σε μικρά ποτηράκια αφήνουμε 20 λεπτά να κρυώσει και σερβίρουμε με μπισκότα. Καλή σας Όρεξη!