Τα κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας είναι ένας άλλος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να προετοιμάσετε τα κεφτεδάκια σας στο σπίτι, το κρέας είναι μαλακό και η σάλτσα νόστιμη μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σαν σάλτσα για τα ζυμαρικά.
Υλικά:
500 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά4 φέτες λευκό ψωμί
100 ml γάλα
2 κουταλιές τυρί
2 αυγά
1 λίτρο σάλτσα ντομάτας
Μαϊντανός, βασιλικός, αλάτι, πιπέρι, λάδι
Συνταγή:
Βήμα 1
Μαλακώστε τις φέτες του ψωμιού σε ένα μπολ με το γάλα.
Βήμα 2
Συμπιέστε το ψωμί και ανακατέψτε με το κιμά, τα αυγά, το τυρί, το αλάτι, το πιπέρι και το ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Βήμα 3
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μεταξύ τους.
Βήμα 4
Σχηματίζουμε τα κεφτεδάκια και τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο, στη συνέχεια, τα αφήνουμε να ξεκουραστούν στο ψυγείο για 30 λεπτά.
Βήμα 5
Μαγειρέψτε τα κεφτεδάκια σε μια κατσαρόλα με ελαιόλαδο και από τις δυο πλευρές.
Βήμα 6
Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και το βασιλικό.
Βήμα 7
Μαγειρεύουμε τα κεφτεδάκια στη σάλτσα για περίπου 40 λεπτά.
Βήμα 8
Σερβίρετε τα κεφτεδάκια με σάλτσα ντομάτας και Καλή σας Όρεξη!