
Η σημερινή συνταγή με πατάτες και αντίδια είναι ένα ζεστό και χορταστικό πιάτο.
Υλικά:
Μισό κιλό αντίδια400 γραμμάρια πατάτες
1 σκελίδα σκόρδο
1 κόκκινη πιπεριά
Λάδι
Συνταγή:
Βήμα 1

Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους για 30 λεπτά.
Βήμα 2

Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε χοντρά κομμάτια.
Βήμα 3

Καθαρίστε τα αντίδια αφαιρώντας το σκληρά εξωτερικά φύλλα και ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό.
Βήμα 4


Τα βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου δέκα λεπτά.
Βήμα 5

Σοτάρετε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και τσίλι.
Βήμα 6

Προσθέστε τα αντίδια με λίγο από το νερό του μαγειρέματος.
Βήμα 7

Στη συνέχεια, προσθέστε τις πατάτες σε κύβους και το αλάτι. Συνεχίστε το μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά
Βήμα 8

Αφαιρέστε το σκόρδο και σερβίρουμε με ψωμάκι. Καλή σας Όρεξη!