![9 9](http://lh6.ggpht.com/-VkS6UIkJ5uY/UvZ-GP7rwSI/AAAAAAAAsLE/SxMFSsCKF1w/9_thumb%25255B14%25255D.jpg?imgmax=800)
Η σημερινή συνταγή με πατάτες και αντίδια είναι ένα ζεστό και χορταστικό πιάτο.
Υλικά:
Μισό κιλό αντίδια400 γραμμάρια πατάτες
1 σκελίδα σκόρδο
1 κόκκινη πιπεριά
Λάδι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh6.ggpht.com/-QNL-QIg2Rbw/UvZ-IKOvLiI/AAAAAAAAsLU/QKOzauE07zY/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Βράζουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους για 30 λεπτά.
Βήμα 2
![2 2](http://lh6.ggpht.com/-Hw6ThHBuhPU/UvZ-JmkltNI/AAAAAAAAsLg/KZ_ltJ8KFq4/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε σε χοντρά κομμάτια.
Βήμα 3
![3 3](http://lh6.ggpht.com/-uwxXMaPb2rI/UvZ-LP8DV5I/AAAAAAAAsL0/vWDY1tIMxkE/3_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Καθαρίστε τα αντίδια αφαιρώντας το σκληρά εξωτερικά φύλλα και ξεπλύνετε κάτω από τρεχούμενο νερό.
Βήμα 4
![4 4](http://lh4.ggpht.com/-jQ0tkzFjTHs/UvZ-MSuYcTI/AAAAAAAAsME/lz4hWYKOiiY/4_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
![5 5](http://lh5.ggpht.com/-YPBrGgRnkis/UvZ-NxvvdvI/AAAAAAAAsMU/_Dwjc42JKLo/5_thumb%25255B11%25255D.jpg?imgmax=800)
Τα βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για περίπου δέκα λεπτά.
Βήμα 5
![6 6](http://lh5.ggpht.com/-wR4_Yf5Gvxg/UvZ-PSp1mHI/AAAAAAAAsMk/zJv8KdUSyEM/6_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σοτάρετε μια σκελίδα σκόρδο σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο και τσίλι.
Βήμα 6
![7 7](http://lh5.ggpht.com/-fYz_0CShH3g/UvZ-Q7VTmjI/AAAAAAAAsM0/EzG6iK_VJPY/7_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Προσθέστε τα αντίδια με λίγο από το νερό του μαγειρέματος.
Βήμα 7
![8 8](http://lh6.ggpht.com/-ijWC8Cd8Afg/UvZ-SvUpGEI/AAAAAAAAsNE/NCJH6EYXhjY/8_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια, προσθέστε τις πατάτες σε κύβους και το αλάτι. Συνεχίστε το μαγείρεμα σε μέτρια φωτιά για περίπου 10 λεπτά
Βήμα 8
![9 9](http://lh5.ggpht.com/-RyaaN-Zx2kk/UvZ-VerZUXI/AAAAAAAAsNU/tDHFXKforeg/9_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Αφαιρέστε το σκόρδο και σερβίρουμε με ψωμάκι. Καλή σας Όρεξη!