
Η συνταγή είναι πολύ νόστιμη και αρκετά απλή, περιέχει μοσχαρίσιο τεμαχισμένο κρέας γεμιστό με ψίχουλα ψωμιού και κομμάτια τυριού.
Υλικά:
500 γραμμάρια λεπτές φέτες βόειο κρέας100 γραμμάρια ψίχουλα ψωμιού
1 σκελίδα σκόρδο
30 γραμμάρια τριμμένο τυρί
200 γραμμάρια τυρί προβολόνε
Μαϊντανός
Αλάτι
Λάδι
Συνταγή:
Βήμα 1

Τοποθετούμε μαζί το ψωμί ή φρυγανιά με το τυρί, το μαϊντανό, το αλάτι και τη σκελίδα σκόρδο.
Βήμα 2

Ανοίγουμε τις λεπτές φέτες και τις αλείφουμε με λίγο λάδι, βάζετε ένα κουταλάκι του γλυκού από το μείγμα στο κέντρο και ένα κομμάτι τυρί.
Βήμα 3

Τυλίξτε το κρέας και προσπαθήστε να κλείσετε τις άκρες.
Βήμα 4

Στη συνέχεια τοποθετήστε 5 ρολά ανά σουβλάκι.
Βήμα 5

Αλείψτε τις μπριζόλες με λάδι.
Βήμα 6

Στη συνέχεια να περάστε τα στο μείγμα του ψωμιού αρτοποιίας και από τις δυο πλευρές.
Βήμα 7


Τοποθετήστε τα σουβλάκια μας στο ταψί με λίγο λάδι για ποιο υγιεινό μαγείρεμα ή στο τηγάνι και ψήνουμε και από τις δυο πλευρές.
Βήμα 8

Σερβίρετε το φαγητό ζεστό. Καλή σας Όρεξη!