Υλικά:
( για ένα βάζο)
250 γραμμάρια γάλα
190 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
25 γραμμάρια βούτυρο
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh5.ggpht.com/-KBfX9P0rkPY/UvatPnT0ZvI/AAAAAAAAsaE/g5kskZ_O9w8/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Βάλτε το γάλα, τη ζάχαρη άχνη, το βούτυρο και τη βανίλια σε ένα τηγάνι με παχύ πυθμένα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει βράση.
Βήμα 2
![2 2](http://lh6.ggpht.com/-L38BmiyFft4/UvatQ5HoS4I/AAAAAAAAsaU/bEYkDScHJbg/2_thumb%25255B11%25255D.jpg?imgmax=800)
![3 3](http://lh3.ggpht.com/-ZNIhfQNn6gU/UvatSeR_dLI/AAAAAAAAsak/MA8YUg9g8Y0/3_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Μαγειρέψτε το μείγμα για 15 λεπτά, ανακατεύοντας με μια ξύλινη κουτάλα.
Βήμα 3
![4 4](http://lh4.ggpht.com/-HUIj59UpH1Y/UvatT3tKKaI/AAAAAAAAsa0/TDjrxPmS28k/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σβήστε και αφήστε το να κρυώσει, θα αρχίσει να παίρνει μορφή.
Βήμα 4
![6 6](http://lh4.ggpht.com/-RILd566pPYU/UvatVMppYrI/AAAAAAAAsbE/ubYwVWdgM-c/6_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ρίχνουμε το συμπυκνωμένο γάλα σε γυάλινο βάζο και βάλτε το ψυγείο.