![13 13](http://lh4.ggpht.com/-U8033_DLKBU/UuUzj_NDV0I/AAAAAAAArxc/vct5Q3Gs1kY/13_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Ραβιόλια στο σπίτι μια εύκολη συνταγή για να ετοιμάσετε φρέσκα ζυμαρικά, μπορείτε να προσθέσετε ότι θέλετε στη γέμιση. Δοκιμάστε τα!
Υλικά:
200 γραμμάρια αλεύρι2 αυγά
1 κουταλάκι ελαιόλαδο
100 γραμμάρια τυρί cottage
80 γραμμάρια ζαμπόν
30 γραμμάρια παρμεζάνα
Μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh4.ggpht.com/-mzoS-pR5CJs/UuUzlYBt2PI/AAAAAAAArxs/ctci_72pAQ4/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σε ένα μπολ προσθέτουμε το αλεύρι με τα αυγά στο κέντρο.
Βήμα 2
![2 2](http://lh4.ggpht.com/-qA1sVwvPrlo/UuUzm_GLYiI/AAAAAAAArx4/_c0vTkAj_rM/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Με την άκρη των δακτύλων του, αρχίζουμε να ζυμώνουμε στο κέντρο με το σπάσιμο των αυγών και τη σταδιακή ενσωμάτωση με το αλεύρι.
Βήμα 3
![3 3](http://lh4.ggpht.com/-adfv1XfrtCI/UuUzojv87qI/AAAAAAAAryE/hp74CTUvikI/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ζυμώνουμε και προσθέτουμε ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι. Όταν η ζύμη είναι μαλακή και ελαστική, απλώστε το αυγό με ένα καθαρό πανί και αφήστε τη για 30 λεπτά.
Βήμα 4
![4 4](http://lh3.ggpht.com/-uVxNflBktto/UuUzp1kGnDI/AAAAAAAAryU/lu9RfH1jb_A/4_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
![5 5](http://lh4.ggpht.com/-chHFBveBSBk/UuUzrdBBRXI/AAAAAAAAryo/-EHqSQKpYxE/5_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Ετοιμαστείτε τώρα τη γέμιση, τοποθετήστε στο multi το ζαμπόν, το ανθότυρο, την παρμεζάνα, το μοσχοκάρυδο και μια πρέζα αλάτι.
Βήμα 5
![6 6](http://lh5.ggpht.com/-JIMfNy1HyAs/UuUztB5LurI/AAAAAAAAry8/uUmaL6y8D9s/6_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
![7 7](http://lh6.ggpht.com/-SuRADQZodHQ/UuUzulze2lI/AAAAAAAArzI/iThZsePdD1k/7_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Χωρίστε τη ζύμη σε 4 μικρότερα κομμάτια με έναν πλάστη, ισιώστε ένα κομμάτι της ζύμης, στη συνέχεια τοποθετήστε το στη μηχανή ζυμαρικών για να επιτύχουμε ένα λεπτό φύλλο.
Βήμα 6
![8 8](http://lh4.ggpht.com/-VaP0oG5dBOA/UuUzvwcLXeI/AAAAAAAArzQ/Jt8qVBrTbY0/8_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετήστε τη γέμιση στα φύλλα με απόσταση μεταξύ τους
Βήμα 7
![9 9](http://lh5.ggpht.com/-wejp_JACgOo/UuUzxOcX5II/AAAAAAAArzk/vV0Fx_-iu9E/9_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ας πάμε τώρα να κόψουμε τα ραβιόλια όπως στην παραπάνω εικόνα. Με ένα τροχό κοπής κόψτε τα σε τετράγωνα τα ραβιόλια σας.
Βήμα 8
![10 10](http://lh3.ggpht.com/-RP3S1Ry1Lzo/UuUzy8RWFtI/AAAAAAAArz8/bhdhqBNULhA/10_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ενώστε τις άκρες και αλευρώστε τα ελαφρά.
Βήμα 9
![11 11](http://lh3.ggpht.com/-Ov-SxFnjVws/UuUz0TA0FJI/AAAAAAAAr0M/_w3RJK6DnnY/11_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό που βράζει για 8 με 10 λεπτά.
Βήμα 10
![12 12](http://lh3.ggpht.com/-GJv3Qpn4Vxc/UuUz13gqMFI/AAAAAAAAr0g/1-49bhuEtuo/12_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια ανασηκώστε τα με μια τρυπητή κουτάλα, τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα ντομάτας και μαγειρέψτε για λίγα λεπτά.
Βήμα 11
![13 13](http://lh6.ggpht.com/-96_s-Toa3Ak/UuUz3ccX6oI/AAAAAAAAr0w/OSW2e7dJQ5o/13_thumb%25255B14%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρουμε τα ραβιόλια μας και Καλή σας Όρεξη!