ΝΕΑ
    Από το Blogger.

    Φασολάδα με αντίδια

    5
    Μια  ζεστή συνταγή με φασόλια και αντίδια ότι πρέπει για το καιρό αυτές τις μέρες. Απολαυστε τη!

    Υλικά:

    400 γραμμάρια  φασόλια μέτρια
    Αντίδια
    1 σκελίδα σκόρδο
    Τσίλι
    Ελαιόλαδο
    Αλάτι

    Συνταγή:

    Βήμα 1

    1
    Εάν χρησιμοποιήσετε   ξερά φασόλια,αφήστε τα όλη τη νύχτα στο νερό και τη  μαγειρική σόδα, το πρωί  σιγοβράστε τα  σε μέτρια φωτιά για 30 λεπτά. Μόλις βράσουν, προσθέτουμε μια πιπεριά τσίλι, μια σκελίδα σκόρδο, αλάτι και λίγο ελαιόλαδο και μαγειρέψτε για 5 λεπτά ακόμα.

    Βήμα 2

    2
    Καθαρίστε τα αντίδια  αφαιρώντας τα σκληρά  εξωτερικά φύλλα και αφαιρώντας το κεντρικό στέλεχος. Πλύντε  τα αντίδια  κάτω από τρεχούμενο νερό, τα βάζουμε  σε μια κατσαρόλα με νερό, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και βράστε για 15 λεπτά, γυρίζοντας τα με ένα πιρούνι.


    Βήμα 3

    3
    Στραγγίστε τα αντίδια και τοποθετήστε τα μαζί με τα φασόλια.

    Βήμα 4

    4
    Ανακατέψτε τα και μαγειρεύουμε σε  χαμηλή φωτιά για λίγα λεπτά. 

    Βήμα 5

    5
    Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!
    Φασολάδα με αντίδια
    • Σχόλια
    • Συνδέσεις
    Κορυφή