![7 7](http://lh4.ggpht.com/-tPx5D-gVJJo/UxR2U3s8w2I/AAAAAAAAtMQ/QGdzgaG_KpQ/7_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Νιόκι με θαλασσινά και σαφράν. Η σάλτσα είναι πολύ νόστιμη. Δοκιμάστε τα!
Υλικά:
1 κιλό νιόκι300 γραμμάρια θαλασσινά καθαρισμένα
4 χτένια
1 φακελάκι σαφράν
200 ml νερό θαλασσινό
1 φλιτζάνι κρασί
1 σκελίδα σκόρδο
1 κουταλιά αλεύρι
Λάδι, αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh4.ggpht.com/-Ac06uVBlTf0/UxR2Wap2KSI/AAAAAAAAtMg/7h52HqRRdFk/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καθαρίστε τα θαλασσινά και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ.
Βήμα 2
![2 2](http://lh6.ggpht.com/-BxaurOKKhLw/UxR2X3vCOKI/AAAAAAAAtMw/hQ4t6UDEMKw/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Χωρίς το κέλυφος τηγανίζουμε τα χτένια σε ένα τηγάνι με μια σκελίδα σκόρδο.
Βήμα 3
![3 3](http://lh5.ggpht.com/-_hgQGDeqh64/UxR2ZTFTknI/AAAAAAAAtNA/UTwJwqzx4Ns/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια, προσθέστε τα θαλασσινά και μαγειρέψτε.
Βήμα 4
![4 4](http://lh6.ggpht.com/-2-TVq8Y2jFE/UxR2a0UaEMI/AAAAAAAAtNQ/6mJwA7OBRH8/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Βάλτε σε ένα ποτήρι το νερό το θαλασσινό και προσθέστε το σαφράν και το κοσκινισμένο αλεύρι και ανακατεύετε.
Βήμα 5
![5 5](http://lh3.ggpht.com/-Cxk9p4LSAFo/UxR2cdcBnKI/AAAAAAAAtNg/H2jXIF1FApA/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Αφαιρέστε το σκόρδο και στη συνέχεια προσθέστε το μείγμα στο τηγάνι με θαλασσινά.
Βήμα 6
![6 6](http://lh4.ggpht.com/-7XayVshTT0E/UxR2dwmEHgI/AAAAAAAAtNw/3rHTV_i47Kw/6_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Μαγειρέψτε τα νιόκι σε βραστό αλατισμένο νερό, όταν θα ανέβουν στην επιφάνεια, τα σουρώνουμε και τα στο τηγάνι με τη σάλτσα.
Βήμα 7
![7 7](http://lh6.ggpht.com/-Hv_HyMaOxAY/UxR2fErpITI/AAAAAAAAtOA/vvEGorvJCnw/7_thumb%25255B14%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε τα νιόκι με τα θαλασσινά και το σαφράν. Καλή σας Όρεξη!