![12 12](http://lh5.ggpht.com/-fDFA2trr_mI/U1zdbtV6a-I/AAAAAAAAu_w/gK0lL_q7-_Y/12_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ζυμαρικά με πιπεριές στο φούρνο με τυρί, κάπαρη και μαύρες ελιές.
Υλικά:
500 γραμμάρια ζυμαρικά1 κιλό πιπεριές
100 γραμμάρια μαύρες ελιές
50 γραμμάρια κάπαρη
1 λίτρο σάλτσα ντομάτας
1 κρεμμύδι
250 γραμμάρια τυρί προβολόνε
Ελαιόλαδο
Βούτυρο
Φρυγανιά
Αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh3.ggpht.com/-IK6Hv2sHtaA/U1zddJ0GDXI/AAAAAAAAvAA/8pzquB157zs/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καθαρίστε τις πιπεριές αφαιρούμε το κεντρικού στέλεχος, κόβουμε στη μέση και αφαιρέστε τους σπόρους και τις ίνες.
Βήμα 2
![2 2](http://lh6.ggpht.com/-9YkHcwP3gXA/U1zdenBHztI/AAAAAAAAvAQ/lOFSrsYwFMk/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τώρα κόψτε τις πιπεριές σε λωρίδες.
Βήμα 3
![3 3](http://lh3.ggpht.com/-09HsCddE_Q0/U1zdgbL9I2I/AAAAAAAAvAg/AD9QjIM9NTw/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τηγανίστε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι σε ένα τηγάνι με λάδι.
Βήμα 4
![4 4](http://lh6.ggpht.com/-w1w1eFnuUlo/U1zdhxoCONI/AAAAAAAAvAw/qDkHuIHz3uM/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Προσθέστε τις πιπεριές και το αλάτι, σκεπάζουμε με το καπάκι και μαγειρεύουμε για περίπου δέκα λεπτά.
Βήμα 5
![5 5](http://lh5.ggpht.com/-vxIPcTpB-kI/U1zdjHzkgiI/AAAAAAAAvBA/zyLn7r6wXI8/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Προσθέτουμε τις ελιές χωρίς κουκούτσι και τη κάπαρη.
Βήμα 6
![6 6](http://lh5.ggpht.com/-hPKAyrsxF6M/U1zdk2_t8tI/AAAAAAAAvBQ/xL2KetcC-Fc/6_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ανακατέψτε, στη συνέχεια, προσθέστε τον πολτό ντομάτας και το αλάτι. Σκεπάζετε και βράζετε τη σάλτσα για περίπου 20 λεπτά.
Βήμα 7
![7 7](http://lh5.ggpht.com/-7y5YxhTAmIw/U1zdmahDVfI/AAAAAAAAvBg/FKO_53azYj8/7_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Εν τω μεταξύ, μαγειρέψτε τα ζυμαρικά, στραγγίστε τα και τοποθετήστε τα σε ένα μπολ, προσθέτουμε τη σάλτσα από πιπεριές και το τυρί, κομμένο σε κύβους και ανακατέψτε.
Βήμα 8
![8 8](http://lh5.ggpht.com/-scT_BeUCBc8/U1zdn1a1miI/AAAAAAAAvBw/dUDozdi2qTU/8_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
![9 9](http://lh4.ggpht.com/-o0Y_tFWPvXY/U1zdpaBWEiI/AAAAAAAAvCA/Tuy3v3cY_OM/9_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Ανακατεύουμε καλά.
Βήμα 9
![10 10](http://lh4.ggpht.com/-wgcpIzOYKQU/U1zdq5_khsI/AAAAAAAAvCQ/WGHw3Yvdjes/10_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Τοποθετούμε ένα ταψί και πασπαλίζουμε με φρυγανιά.
Βήμα 10
![11 11](http://lh4.ggpht.com/-ecOPFFiV9bQ/U1zdsR3qx-I/AAAAAAAAvCg/akyppdSlxjE/11_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Πασπαλίζουμε με τριμμένη φρυγανιά και μπούκλες από βούτυρο, στη συνέχεια ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
Βήμα 11
![12 12](http://lh4.ggpht.com/-J9Tj4IC8G7s/U1zdt0wwW2I/AAAAAAAAvCw/FBIhm7OX5GI/12_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!