
Μια νόστιμη συνταγή με πατάτες, τυρί, ζαμπόν και μπεσαμελ. Δοκιμάστε τη!
Υλικά:
1 κιλό πατάτες250 γραμμάρια τυρί προβολόνε
100 γραμμάρια ζαμπόν
400 ml μπεσαμελ
40 γραμμάρια παρμεζάνα
Αλάτι
Πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1

Ξεφλουδίστε τις πατάτες και τις κόβουμε σε φέτες αρκετά λεπτές.
Βήμα 2

Ετοιμάστε τη μπεσαμελ και τοποθετήστε στη βάση του ταψιού και καλύψτε με φέτες πατάτας, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 3

Στη συνέχεια, προσθέστε μια στρώση μπεσαμέλ.
Βήμα 4

Καλύψτε με μια στρώση ζαμπόν σε φέτες και τυρί προβολόνε.
Βήμα 5

Καλύψτε με ένα στρώμα της πατάτας, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 6

Στη συνέχεια, καλύψτε με τη μπεσαμελ, το ζαμπόν και το τυρί προβολόνε, τελειώστε με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.
Βήμα 7

Ψήστε τις πατάτες ογκρατέν στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά με 1 ώρα
Βήμα 8

Μόλις βγει από το φούρνο, αφήστε να κρυώσει και στη συνέχεια σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!