![8 8](http://lh3.ggpht.com/-vOVihh7P9kE/U0FAeqbn0DI/AAAAAAAAujo/KW3kDbEXtYc/8_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Μια νόστιμη συνταγή με πατάτες, τυρί, ζαμπόν και μπεσαμελ. Δοκιμάστε τη!
Υλικά:
1 κιλό πατάτες250 γραμμάρια τυρί προβολόνε
100 γραμμάρια ζαμπόν
400 ml μπεσαμελ
40 γραμμάρια παρμεζάνα
Αλάτι
Πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh5.ggpht.com/-qrzbqarlt90/U0FAgaL2DCI/AAAAAAAAuj4/K_0RtGtHEwI/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ξεφλουδίστε τις πατάτες και τις κόβουμε σε φέτες αρκετά λεπτές.
Βήμα 2
![2 2](http://lh5.ggpht.com/-CZbW2yI8moU/U0FAiCV31NI/AAAAAAAAukI/e3ejWuVtdL0/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ετοιμάστε τη μπεσαμελ και τοποθετήστε στη βάση του ταψιού και καλύψτε με φέτες πατάτας, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 3
![3 3](http://lh3.ggpht.com/-I-kJ5FsEewU/U0FAjkX724I/AAAAAAAAukY/7H17VpfibxE/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια, προσθέστε μια στρώση μπεσαμέλ.
Βήμα 4
![4 4](http://lh5.ggpht.com/-O2B_HyClZqQ/U0FAlENXn3I/AAAAAAAAuko/bBhgmEGsdaE/4_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Καλύψτε με μια στρώση ζαμπόν σε φέτες και τυρί προβολόνε.
Βήμα 5
![5 5](http://lh4.ggpht.com/--7dnfCD9j5k/U0FAmpN46ZI/AAAAAAAAuk4/jxK0zRLdgAU/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καλύψτε με ένα στρώμα της πατάτας, αλάτι και πιπέρι.
Βήμα 6
![6 6](http://lh4.ggpht.com/-o5EjTVV1pWM/U0FAoRDpGKI/AAAAAAAAulI/cOy8ialtoQ4/6_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια, καλύψτε με τη μπεσαμελ, το ζαμπόν και το τυρί προβολόνε, τελειώστε με τη σάλτσα και πασπαλίζουμε με την τριμμένη παρμεζάνα.
Βήμα 7
![7 7](http://lh3.ggpht.com/-aOvLLZL5gOk/U0FAp09mRFI/AAAAAAAAulY/SevZVA8rpQ8/7_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ψήστε τις πατάτες ογκρατέν στους 180 βαθμούς για 50 λεπτά με 1 ώρα
Βήμα 8
![9 9](http://lh3.ggpht.com/-w94p5LU0Mhs/U0FArS9YhvI/AAAAAAAAulo/_R6UhLGhTS8/9_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Μόλις βγει από το φούρνο, αφήστε να κρυώσει και στη συνέχεια σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!