
Οι κρέπες μόνο με ασπράδια αυγών είναι μια από τις πιο νόστιμες και υγιεινές ανακαλύψεις των τελευταίων χρόνων, γεμιστές με ανθότυρο και ντοματίνια.
Υλικά:
75 γραμμάρια αλεύρι τύπου 00150 γραμμάρια ασπράδια αυγού
75 γραμμάρια γάλα
1 φακελάκι σαφράν
Ανθότυρο και ντοματίνια
Αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1

Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τα ασπράδια με το αλεύρι, το αλάτι και το σαφράν.
Βήμα 2
Βήμα 3

Βάλτε το στο ψυγείο να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Βήμα 4

Ζεσταίνετε ένα τηγάνι, ρίξτε μια κουτάλα κουρκούτι και γρήγορα με κλίση απλώστε το μείγμα σε όλη την επιφάνεια.
Βήμα 5
Μαγειρέψτε ένα λεπτό και στη συνέχεια, μαγειρέψτε και από την άλλη πλευρά.