![7 7](http://lh6.ggpht.com/-v2Wg0opFNLA/U3CnSuYfopI/AAAAAAAAvdY/i09VIqGm2BQ/7_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Οι κρέπες μόνο με ασπράδια αυγών είναι μια από τις πιο νόστιμες και υγιεινές ανακαλύψεις των τελευταίων χρόνων, γεμιστές με ανθότυρο και ντοματίνια.
Υλικά:
75 γραμμάρια αλεύρι τύπου 00150 γραμμάρια ασπράδια αυγού
75 γραμμάρια γάλα
1 φακελάκι σαφράν
Ανθότυρο και ντοματίνια
Αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh3.ggpht.com/-cfqwjp7vT3A/U3CnUOs2lEI/AAAAAAAAvdo/_Lqhn9k5ZRY/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε τα ασπράδια με το αλεύρι, το αλάτι και το σαφράν.
Βήμα 2
Βήμα 3
![3 3](http://lh4.ggpht.com/-o4roSbhr-UY/U3CnXf1i-CI/AAAAAAAAveI/FNwFVE_htHY/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Βάλτε το στο ψυγείο να ξεκουραστεί για 30 λεπτά.
Βήμα 4
![4 4](http://lh6.ggpht.com/-AF1PGrFpdfg/U3CnY_5mkiI/AAAAAAAAveY/KbkgsMHYm8o/4_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Ζεσταίνετε ένα τηγάνι, ρίξτε μια κουτάλα κουρκούτι και γρήγορα με κλίση απλώστε το μείγμα σε όλη την επιφάνεια.
Βήμα 5
Μαγειρέψτε ένα λεπτό και στη συνέχεια, μαγειρέψτε και από την άλλη πλευρά.