
Νόστιμα και ζουμερά κεφτεδακια στο φούρνο με γέμιση τυριού, δοκιμάστε τα!
Υλικά:
350 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο2 φέτες ψωμιού
50 ml νερό
1 κουταλιά παρμεζάνα
1 αυγό
1 κρεμμύδι
4 φέτες τυρί
Πιπέρι, λάδι, αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1

Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το ψωμί που προηγουμένως είχαμε μουλιάσει στο νερό, τα αυγά, το τυρί παρμεζάνα, το αλάτι, το πιπέρι και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι.
Βήμα 2

Ζυμώνουμε μέχρι να έχουμε ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 3

Με ελαφρώς υγρά χέρια, παίρνουμε ένα κομμάτι από το μείγμα μας και τυλίγουμε σε ένα σουβλάκι στο οποίο θα τρυπούσε ένα κομμάτι τυριού.
Βήμα 4

Κλείνουμε σε κεφτεδακια και τα βάζουμε σε ένα ταψί και καλύψτε τα ξυλάκια από τα σουβλάκια με λίγο από χρυσόχαρτο, έτσι ώστε να μην μαυρίσουν τα ραβδιά.
Βήμα 5

Μαγειρέψτε τα κεφτεδάκια στο φούρνο στους 175 βαθμούς για 20 λεπτά.
Βήμα 6

Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!