
Κεφτεδακια με σπανάκι είναι ένα πιάτο ελαφρύ και νόστιμο, ψημένο στο φούρνο και χωρίς αυγά ή άλλα λίπη. Δοκιμάστε τα!
Υλικά:
150 γραμμάρια σπανάκι καθαρισμένο100 ml μπεσαμελ
50 γραμμάρια μπέικον
Φρυγανιά τριμμένη
Αλάτι, πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1

Καθαρίζετε το σπανάκι, στον ατμό για 5 λεπτά.
Βήμα 2

Βάλτε το σπανάκι, τη μπεσαμελ, το μπέικον, τη πιπεριά και ανακατέψτε.
Βήμα 3

Ανακατέψτε μέχρις ότου το μίγμα να γίνει λείο.
Βήμα 4

Με ελαφρώς υγρά χέρια, σχηματίζουμε σε μπάλες και τα αφήνουμε να κυλήσουμε σε τριμμένη φρυγανιά.
Βήμα 5

Τακτοποιήστε τα κεφτεδάκια σε ένα ταψί πασπαλισμένο με λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στους 200 βαθμούς.
Βήμα 6

Μαγειρέψτε τα μπιφτέκια με σπανάκι για περίπου δέκα λεπτά ή μέχρι να γίνουν χρυσά. Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!