![11 11](http://lh6.ggpht.com/-vYKze1bvNqQ/U1qqA1D0UfI/AAAAAAAAu4w/j9FuLiFGSUg/11_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Μια νόστιμη πίτα για να δοκιμάσετε! Μπορείτε να προσθέσετε ότι υλικό προτιμάτε..
Υλικά:
100 ml νερό50 ml γάλα
10 γραμμάρια μαγιά
1/2 κουταλάκι ζάχαρη
200 γραμμάρια τυρί cottage
150 γραμμάρια σιμιγδάλι
300 γραμμάρια αλεύρι τύπου 0
1 κουταλάκι αλάτι
150 γραμμάρια ψιλοκομμένες ντομάτες
120 γραμμάρια ζαμπόν
200 γραμμάρια μοτσαρέλα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh5.ggpht.com/-k__Rt_ePjYU/U1qqCH16eCI/AAAAAAAAu5A/zMsAykWFoBg/1_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
![2 2](http://lh5.ggpht.com/-QxH_PC-qCJQ/U1qqDUPRRYI/AAAAAAAAu5Q/VNwUbS5-LQk/2_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Διαλύουμε τη μαγιά και τη ζάχαρη σε ένα μπολ με νερό και μόλις ζεσταθεί το γάλα προσθέτουμε το ανθότυρο και ανακατεύουμε.
Βήμα 2
![3 3](http://lh3.ggpht.com/-_c0yEoXIqjg/U1qqE6nF4oI/AAAAAAAAu5g/vCht9oOip6U/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Προσθέστε το αλεύρι και το σιμιγδάλι και αρχίζουμε να ζυμώνουμε.
Βήμα 3
![4 4](http://lh5.ggpht.com/-_CcbU2DlpBk/U1qqG8u76AI/AAAAAAAAu5w/MWbeWw2yef8/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Όταν το μείγμα αρχίζει να δένει, προσθέστε επίσης το αλάτι.
Βήμα 4
![5 5](http://lh3.ggpht.com/-AIFhyDX4OQ4/U1qqIIAw2DI/AAAAAAAAu6A/vghZLzwYjn4/5_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Ζυμώνουμε τη ζύμη μέχρι να γίνει μια λεία και μαλακή ζύμη, στη συνέχεια πλάστε σε μια μπάλα, καλύψτε και αφήστε να φουσκώσει για 2 με 3 ώρες.
Βήμα 5
![6 6](http://lh3.ggpht.com/-P5eR6qPQd5I/U1qqJXNHhoI/AAAAAAAAu6Q/8KnXdmg1klk/6_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Μόλις αυξηθεί, χωρίστε τη ζύμη σε 2 μέρη και ανοίγουμε 2 στρώσεις με πάχος περίπου 3 mm. Αλείφουμε με λάδι και καλύψτε τη με τη σάλτσα ντομάτας, ραντισμένο με ελαιόλαδο και αλάτι.
Βήμα 6
![7 7](http://lh5.ggpht.com/-Fq_ZkhrEF0Y/U1qqK4hDjQI/AAAAAAAAu6g/APa9w6u9CKQ/7_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καλύψτε με το ζαμπόν και τη μοτσαρέλα, κομμένα σε φέτες.
Βήμα 7
![8 8](http://lh6.ggpht.com/-VM32a2xMV_s/U1qqMZnGrrI/AAAAAAAAu6w/Qi4oU4YOZ60/8_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σκεπάζουμε με το δεύτερο φύλλο, σφραγίζοντας τις άκρες καλά και αφήστε το να αυξηθεί και πάλι για μισή ώρα.
Βήμα 8
![9 9](http://lh3.ggpht.com/-dVs3k8IoSSU/U1qqPg62q5I/AAAAAAAAu7A/YEZX9QwiBMw/9_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Αλείψτε με λάδι, τρυπήστε με μια οδοντογλυφίδα και καλύψτε με λίγο αλάτι, στη συνέχεια ψήνουμε στους 200 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.
Βήμα 9
![10 10](http://lh4.ggpht.com/-NnqIU-d3XCM/U1qqROwhwVI/AAAAAAAAu7Q/bjM1IvYQLZc/10_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ψήστε τη πίτα για περίπου 30 λεπτά.
Βήμα 10
![12 12](http://lh4.ggpht.com/-dfWUxwqdXnE/U1qqSp57eQI/AAAAAAAAu7g/HA8856KbFBE/12_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Αφήστε την να κρυώσει για λίγα λεπτά, στη συνέχεια σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!