
Ένα φρέσκο και ελαφρύ γλυκό. Με αυτά τα μίνι νόστιμα cheesecake με φράουλες μπορείτε να κεράσετε όσους σας επισκεφτούν.
Υλικά:
60 γραμμάρια μπισκότα25 γραμμάρια βούτυρο
200 γραμμάρια τυρί Φιλαδέλφεια
125 γραμμάρια γιαούρτι
30 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
1 κουταλιά εσάνς βανίλιας
5 γραμμάρια ζελατίνη
120 γραμμάρια φράουλες
30 γραμμάρια ζάχαρη
3 γραμμάρια ζελατίνη
Συνταγή:
Βήμα 1

Ψιλοκόβουμε τα μπισκότα, στη συνέχεια, τοποθετήστε τα σε ένα μπολ με το λιωμένο βούτυρο και ανακατέψτε με ένα κουτάλι.
Βήμα 2


Ρίξτε μια κουταλιά της σούπας από το τριμμένο μπισκότο και γεμίστε τις χάρτινες φόρμες και ισοπεδώστε να γίνει μια ομαλή βάση. Βάλτε το στο ψυγείο να σκληρύνει για μισή ώρα.
Βήμα 3

Εν τω μεταξύ, ετοιμάζουμε τη γέμιση: βάλτε τη ζελατίνη να μαλακώσει σε ένα μπολ με κρύο νερό για 10 λεπτά, προσθέστε το τυρί Philadelphia με το γιαούρτι και τη ζάχαρη άχνη.
Βήμα 4


Σε μια μικρή κατσαρόλα, ζεσταίνουμε 1 κουταλιά της σούπας βανίλια και πιέστε τη ζελατίνη και αφήστε τη να διαλυθεί στη συνέχεια προσθέστε το τυρί κρέμα. Βάλτε το μείγμα πάνω από τη βάση μπισκότου, στη συνέχεια, τοποθετήστε τα μίνι cheesecake στο ψυγείο για να σφίξουν για 2 ώρες.
Βήμα 5

Ετοιμαστείτε τώρα το ζελέ φράουλα: πρώτα να τοποθετήσετε τη ζελατίνη να μουλιάσει σε άφθονο κρύο νερό. Πλένετε τις φράουλες, τις καθαρίζουμε και τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα με τη ζάχαρη.
Βήμα 6


Μαγειρεύετε για 5 με 10 λεπτά μέχρι να γίνει πουρές.
Βήμα 7

Πιέστε τη ζελατίνη και τη προσθέτουμε στις πολτοποιημένες φράουλες όταν είναι ακόμα ζεστή και ανακατεύουμε. Όταν κρυώσει την απλώνουμε με ένα κουταλάκι στα μίνι cheesecake.
Βήμα 8

Τα βάζουμε στο ψυγείο για άλλη μία ώρα.
Βήμα 9

Αφαιρέστε στη συνέχεια πολύ προσεκτικά τα cheesecake από τα μίνι χάρτινα καλούπια και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!