
Μια γευστική συνταγή με σπαράγγια και λουκάνικο ένα γρήγορο και πολύ νόστιμο κυρίως πιάτο που μπορεί να εμπλουτιστεί προσθέτοντας κρέμα για να δεσμεύσει τη σάλτσα καλύτερα, ή να προσθέσετε τη σάλτσα μέσα σε αυτά και στη συνέχεια να τα ψήσετε στο φούρνο.
Υλικά:
320 γραμμάρια ζυμαρικά300 γραμμάρια σπαράγγια
2 λουκάνικα
1/2 κρεμμύδι
1 φλιτζάνι κρασί
20 γραμμάρια παρμεζάνα
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Συνταγή:
Βήμα 1

Καθαρίστε τα σπαράγγια, διαχωρίστε τα άκρα και κόψτε σε μικρά κομμάτια.
Βήμα 2

Κόβουμε το κρεμμύδι σε μια λεπτά κομμάτια και τα προσθέτουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα σπαράγγια, αλάτι και πιπέρι. Προσθέστε ένα φλιτζάνι νερό, σκεπάζετε και τα αφήνετε να μαγειρευτούν για 5 λεπτά.
Βήμα 3

Τώρα προσθέστε το τριμμένο λουκάνικο.
Βήμα 4

Μαγειρεύουμε και στη συνέχεια ρίχνουμε το κρασί.
Βήμα 5

Εν τω μεταξύ, μαγειρέψτε τα ζυμαρικά μας σε αλατισμένο νερό.
Βήμα 6

Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Προσθέστε τη παρμεζάνα και σοτάρετε για ένα λεπτό.
Βήμα 7

Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!