Η σαλάτα με σπαράγγια και αυγά είναι φρέσκια, ελαφριά και γεμάτη. Απολαυστε τη!
Υλικά:
400 γραμμάρια άκρες των σπαραγγιών2 αυγά
1 κουταλάκι κάπαρη
Σχοινόπρασο
Χυμό λεμονιού
Λάδι
Αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1


Μαγειρέψτε τα βραστά αυγά, χωρίστε τα ασπράδια από τους κρόκους χωριστά και τα κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Βήμα 2


Καθαρίστε τα σπαράγγια και ατμό για 5 λεπτά.
Βήμα 3

Ετοιμάστε μείγμα με ελαιόλαδο, αλάτι και λεμόνι, προσθέστε την κάπαρη και το ψιλοκομμένο σχοινόπρασο.
Βήμα 4

Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τα σπαράγγια και τα τοποθετούμε σε ένα μπολ, περιχύνουμε με το μείγμα και το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει.
Βήμα 5

Πριν σερβίρετε τη σαλάτα, πασπαλίζουμε με τα ψιλοκομμένο αυγά και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!