
Cheesecake με μούρα, απολαύσετε ένα γλυκό με τυρί κρέμα που δημιουργεί ένα νόστιμο συνδυασμό γεύσεων. Πρωτότυπο γλυκό με ελαφριά γεύση.
Υλικά:
250 γραμμάρια μπισκότα100 γραμμάρια βούτυρο
500 γραμμάρια τυρί φιλαδέλφειας
100 ml φρέσκια κρέμα
200 γραμμάρια ζάχαρη
3 αυγά
1 κουταλάκι εσάνς βανίλιας
1/2 λεμόνι
125 γραμμάρια μούρα
Συνταγή:
Βήμα 1

Κόβουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ, στη συνέχεια, τα βάζουμε σε ένα μπολ και ανακατέψτε με το λιωμένο βούτυρο.
Βήμα 2

Ρίχνουμε το μείγμα σε μια φόρμα, στη συνέχεια, τοποθετήστε τη στο ψυγείο για να σφίξει για 30 λεπτά.
Βήμα 3

Βάλτε σε ένα μπολ τα αυγά, τη ζάχαρη, 1 κουταλιά βανίλια, το χυμό του λεμονιού, το ξύσμα λεμονιού, το τυρί Φιλαδέλφεια και την κρέμα γάλακτος.
Βήμα 4

Ανακατεύουμε τη κρέμα γάλακτος μέχρι να πάρουμε μια λεία και ομοιογενή κρέμα.
Βήμα 5

Πάρτε πίσω τη βάση από το ψυγείο και απλώστε τη κρέμα στην επιφάνειά του.
Βήμα 6


Πάρτε 100 γραμμάρια μούρα και απλώστε τα διάσπαρτα σε όλη την επιφάνεια (εάν δεν είναι αρκετά γλυκά, τα αφήνουμε να ψηθούν με 1 κουταλιά της σούπας σκόνη ζάχαρη άχνη).
Βήμα 7

Καλύψτε με την υπόλοιπη κρέμα, ισοπέδωσε όσο το δυνατόν περισσότερο στη συνέχεια βάλτε το cheesecake στο φούρνο προθερμασμένο στους 160 βαθμούς και ψήνουμε για μία ώρα.
Βήμα 8

Βγάλτε από το φούρνο και πριν από την αφαίρεση από το καλούπι, αφήστε το να ξεκουραστεί στο ψυγείο για 3 ώρες.
Βήμα 9

Στη συνέχεια, μεταφέρετε το σε μια πιατέλα και γαρνίρετε με φρέσκα βατόμουρα και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!