
Ένα πιάτο με σκόρδο, για πιο έντονη γεύση και ποιο γλυκιά. Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή.
Υλικά:
500 γραμμάρια ζυμαρικά500 γραμμάρια ντομάτες
4 σκελίδες σκόρδο
1 τσίλι
Λάδι αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1

Καθαρίζουμε και κόβουμε το σκόρδο σε ένα λεπτές φέτες.
Βήμα 2

Σε ένα μεγάλο τηγάνι μαγειρεύουμε σε σιγανή φλόγα το σκόρδο και το τσίλι με μπόλικο ελαιόλαδο.
Βήμα 3

Κόβουμε τις ντομάτες σε μικρά κομμάτια και προσθέστε τα στο τηγάνι, προσθέτουμε το αλάτι, σκεπάζουμε με ένα καπάκι και ψήνουμε περίπου 15 λεπτά.
Βήμα 4

Εν τω μεταξύ, μαγειρέψτε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό για το χρόνο που αναγράφεται στη συσκευασία.
Βήμα 5

Στραγγίστε τα μακαρόνια και σοτάρετε σε ένα τηγάνι μαζί με τη σάλτσα.
Βήμα 6

Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!