
Μια ωραία ιδέα για να προσθέσετε στη κλασική πιατέλα τυριών και αλλαντικών. Γεμιστό προσουτο με τυρί Φιλαδέλφεια, τυλίγονται σαν ένα είδος κώνου και δένονται με λίγο σχοινόπρασο, σερβίρεται πάνω σε ρόκα, ένα νόστιμο κρύο ορεκτικό για το τραπέζι σας.
Υλικά:
100 γραμμάρια προσουτο120 γραμμάρια τυρί ροκφορ
80 γραμμάρια τυρί Φιλαδέλφεια
Σχοινόπρασο
Συνταγή:
Βήμα 1


Σε ένα μπολ, ανακατεύουμε με το τυρί ροκφορ και το τυρί Φιλαδέλφεια και αλάτι αν χρειάζεται.
Βήμα 2

Τοποθετείτε στο κέντρο του κάθε φέτα προσουτο με λίγο τυρί κρέμα.
Βήμα 3

Διπλώστε τα κομμάτια, προκειμένου να σχηματίσουμε τους κώνους.
Βήμα 4

Δέστε τους κώνους με τα φρέσκο σχοινόπρασο.
Βήμα 5

Στη συνέχεια, τοποθετήστε τα σε ένα πιάτο στο οποίο έχετε τοποθετήσει ένα στρώμα από ρόκα και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!