![7 7](http://lh4.ggpht.com/-cMD8KNG9r-o/U9U49QdhTeI/AAAAAAAAxq4/quM8SjHhgPg/7_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Τα κομμάτια πεσκανδρίτσας με λεμόνι και τζίντζερ είναι πολύ απλή συνταγή έτσι ώστε η φρεσκάδα του ψαριού να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Σας εύχομαι μια γλυκιά μέρα.
Υλικα:
800 γραμμαρια πεσκανδρίτσα1 κουταλιά αλεύρι
1 κουταλιά τριμμένη φρυγανιά
1 λεμόνι
1 κουταλάκι τζίντζερ
Λάδι
Αλάτι
Συνταγη:
Βήμα 1
![1 1](http://lh3.ggpht.com/-IQWmu6oUsbg/U9U4_Nltd2I/AAAAAAAAxrE/WEqkw8BUUFA/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Καθαρίστε την πεσκαντρίτσα και τη κόβουμε σε κύβους αρκετά μεγάλους.
Βήμα 2
![2 2](http://lh5.ggpht.com/-d1Y1PhM8R9g/U9U5BYve_KI/AAAAAAAAxrY/yyqA1CUlKGY/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ανακατευουμε το αλεύρι μαζί με τη φρυγανιά, το ξύσμα λεμονιού, το ψιλοκομμένο τζίντζερ και το αλάτι.
Βήμα 3
![3 3](http://lh5.ggpht.com/-7es8T9iE4iQ/U9U5DUjugcI/AAAAAAAAxro/eHR42KwpgbY/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Μετακινήστε τα κομμάτια της πεσκανδρίτσας στο μειγμα.
Βήμα 4
![4 4](http://lh4.ggpht.com/-CeULK0Clq5g/U9U5Fnr8QeI/AAAAAAAAxr4/x_PZqGFJrAg/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο με τα φύλλα λεμονιού σε μια κατσαρόλα.
Βήμα 5
![5 5](http://lh4.ggpht.com/-OAbEvkaDM1M/U9U5HaIlDRI/AAAAAAAAxsI/3XzXMsgRN2M/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Αφαιρεστε τα φύλλα και προσθέτουμε τα κομμάτια της πεσκανδρίτσας.
Βήμα 6
![6 6](http://lh4.ggpht.com/-42W8C0MJm9M/U9U5JE7KtmI/AAAAAAAAxsY/CppD8r9P7eg/6_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τηγανίζουμε και από τις δύο πλευρές, στη συνέχεια, χαμηλώστε τη φωτιά και μαγειρεύουμε περίπου δέκα λεπτά με ένα καπάκι.
Βήμα 7
![7 7](http://lh4.ggpht.com/-hghSx1T1TTE/U9U5LCYK0FI/AAAAAAAAxso/xrHQrKGnmRw/7_thumb%25255B16%25255D.jpg?imgmax=800)
Όταν ψηθεί, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού πάνω από το ψάρι και σερβίρετε. Καλη σας Ορεξη!