![12 12](http://lh5.ggpht.com/-t6iwyEsvxu0/U4oKsHkSbtI/AAAAAAAAwsY/H2Una4vVYVo/12_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Μια συνταγή για φρέσκες σπιτικές πίτες για σουβλάκια στο σπίτι σας, απλή και γρήγορη συνταγή.
Υλικά:
500 γραμμάρια αλεύρι300 γραμμάρια νερό
20 γραμμάρια νωπή μαγιά
2 κουταλάκια αλάτι
Ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh4.ggpht.com/-cr_OBzuAa10/U4oKti6feGI/AAAAAAAAwso/rkmkR9jOCqE/1_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
![2 2](http://lh4.ggpht.com/-pBvMicwrV0A/U4oKvHPVo8I/AAAAAAAAws4/15nc3qDHSSM/2_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Διαλύουμε τη μαγιά σε ένα μπολ με ζεστό νερό. Προσθέστε το αλεύρι και αρχίζουμε να ζυμώνουμε τη ζύμη. Προσθέτουμε το αλάτι.
Βήμα 2
![3 3](http://lh3.ggpht.com/-1kaewtNFiTU/U4oNbtImt5I/AAAAAAAAwtU/ArSyImxDamw/3_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
![4 4](http://lh6.ggpht.com/-myXg4J_OPQE/U4oNdwF08yI/AAAAAAAAwtk/ClaEjbeXSLE/4_thumb%25255B10%25255D.jpg?imgmax=800)
Πλάθουμε ένα καρβέλι και αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα.
Βήμα 3
![5 5](http://lh5.ggpht.com/-KkgJYTrllWs/U4pKAr1MwOI/AAAAAAAAw0E/UzOA_8DitrI/5_thumb8.jpg?imgmax=800)
![6 6](http://lh3.ggpht.com/-3ybIk0kTH8E/U4pKB3LJbQI/AAAAAAAAw0U/oEX_tFQriYk/6_thumb9.jpg?imgmax=800)
Χωρίστε τη ζύμη σε 8 μπάλες.
Βήμα 4
![7 7](http://lh4.ggpht.com/-eqJM8pIx5h0/U4pKD1I66KI/AAAAAAAAw0k/IwIU6woxARE/7_thumb10.jpg?imgmax=800)
![8 8](http://lh5.ggpht.com/-JvvSzJw0N-A/U4pKFOmy9eI/AAAAAAAAw00/fAvxQBE9yPM/8_thumb11.jpg?imgmax=800)
Στη συνέχεια, συνθλίβουμε κάθε μπάλα, σε μια επιφάνεια εργασίας και σχηματίστε έναν κύκλο.
Βήμα 5
![9 9](http://lh4.ggpht.com/-2HTZvPEaGBI/U4pKGRV4CxI/AAAAAAAAw1E/8URk76kNSEQ/9_thumb8.jpg?imgmax=800)
Αφήνουμε να φουσκώσουν για 30 λεπτά, στη συνέχεια βουρτσίστε με λίγο λάδι.
Βήμα 6
![10 10](http://lh6.ggpht.com/-O9RxHc1Gd0k/U4pKHpjFzaI/AAAAAAAAw1U/511a6ZiNoqg/10_thumb7.jpg?imgmax=800)
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 250 βαθμούς για 5 λεπτά.
Βήμα 7
![11 11](http://lh4.ggpht.com/-zITfVR9bbJs/U4pKJMWZeWI/AAAAAAAAw1k/y7YLzqW0Q8c/11_thumb7.jpg?imgmax=800)
Εναλλακτικά, ψήνουμε το ψωμί στο τηγάνι, ζεσταίνετε ένα αντικολλητικό τηγάνι, βουτυρώνετε ελαφρά με μια χαρτοπετσέτα και μαγειρέψτε την πίτα, όταν φυσαλίδες σχηματιστούν στην επιφάνεια, ψήνουμε την άλλη πλευρά.
Βήμα 8
![13 13](http://lh4.ggpht.com/-5lWE4cFbJ_c/U4pKKl_jZQI/AAAAAAAAw10/9axwnEeuOHs/13_thumb7.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε την πίτα για να συνοδεύσετε το γεύμα σας με όποιο τρόπο θέλετε! και Καλή σας Όρεξη!