
Λατρεύω το σολωμό με φιστίκια και νομίζω ότι βρήκα τον συνδυασμό που μου αρέσει περισσότερο από όλα. Η συνταγή και πολύ απλη, είναι φιλέτα σολομού με παρμεζάνα, μαϊντανό και τα φιστίκια Αιγίνης, πρόσθεσα λίγο ελαιόλαδο και ψήνουμε στο φούρνο. Δοκιμαστε το!
Υλικα:
400 γραμμαρια φιλέτο σολωμού30 γραμμάρια φιστίκια με κέλυφος
20 γραμμάρια φρυγανιά
20 γραμμάρια παρμεζάνα
1 σκελίδα σκόρδο
Αλάτι , πιπέρι
Μαϊντανό, ελαιολαδο
Συνταγη:
Βήμα 1

Κόβουμε το φιλέτο σολωμού σε 2 ή 3 κομμάτια.
Βήμα 2

Ετοιμάστε ένα πιάτο κόβοντας μαζί τα φιστίκια, τη φρυγανιά, το τυρί παρμεζάνα, το σκόρδο, το μαϊντανό, αλάτι και το πιπέρι.
Βήμα 3

Περαστε το φιλέτο σολωμού στη τριμμένη φρυγανιά.
Βήμα 4

Στη συνέχεια, τακτοποιήστε τα φιλέτα σε μια λαδοκολλα και καλύψτε τα με λίγο ελαιόλαδο και ψήστε τα στο φουρνο.
Βήμα 5

Ψήνουμε στους 180 βαθμους για 25 λεπτά.
Βήμα 6

Σερβίρουμε το φιλέτο σολωμού με φιστίκια.Καλη σας Ορεξη!