Σεμιφρέντο με γάλα καρύδας. Μια νέα και μοναδική συνταγή, ο συνδιασμος με καρύδα και λάιμ είναι θεϊκος.
Υλικα:
500 ml κρέμα γάλακτος400 ml γάλα καρύδας
100 γραμμάρια ζάχαρη
2 lime
12 γραμμάρια ζελατίνη
Συνταγη:
Βήμα 1
Μουλιάστε τη ζελατίνη σε ένα μπολ με κρύο νερό.
Βήμα 2
Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε τη ζάχαρη και το ξύσμα λάιμ.
Βήμα 3
Προσθεστε αργά το χυμό λάιμ και το γάλα καρύδας, ανακατεύοντας το μείγμα απαλά με μια σπάτουλα.
Βήμα 4
Προσθεστε 2 κουταλιές της σούπας γάλα καρύδας στην ζελατίνη, προσθέσετε τη στο μείγμα. Ανάκατευουμε μέχρις ότου το μίγμα είναι ομαλό.
Βήμα 5
Ρίχνουμε το μείγμα σε ένα ταψί στη συνέχεια το αφηνουμε να ξεκουραστει στο ψυγείο για 6 ώρες.
Γυρίστε το σε ένα πιάτο, διακοσμηστε με μερικές φέτες λάιμ και σερβίρετε. Καλη σας Ορεξη!