
Τυρί σαγανάκι με ρόκα. Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό. Σας εύχομαι μια γλυκιά μέρα και καλό Σαββατοκύριακο.
Υλικά:
500 γραμμάρια τυρί προβολόνε
1 αυγό
100 γραμμάρια ρόκα
50 γραμμάρια τριμμένη φρυγανιά
Αλάτι
Πιπέρι
Λάδι
Συνταγή:
Βήμα 1

Χοντροκόβουμε τη ρόκα και τη βάζουμε σε ένα μπολ με την τριμμένη φρυγανιά, το αλάτι και το πιπέρι και ανακατεύουμε.
Βήμα 2

Κόβουμε το τυρί προβολόνε σε χοντρές φέτες.
Βήμα 3

Περάστε το από ένα πιάτο στο οποίο έχετε χτυπήσει ένα αυγό.
Βήμα 4

Στη συνέχεια, τα περνάμε από τη φρυγανιά.
Βήμα 5

Βάλτε τις φέτες σε ένα ταψί στρωμένο με λαδόκολλα, ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά, εναλλακτικά, τα τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι.

Σερβίρετε το φαγητό ζεστό και Καλή σας Όρεξη!