
Μετά τα γλυκά ρολά σας επισυνάπτουμε και αυτή την αλμυρή συνταγή με ρολά από ζαμπόν και τυρί. Δοκιμάστε και τις δυο γεύσεις είναι τέλεια!
Υλικά:
6 φέτες λευκό ψωμί100 γραμμάρια ζαμπόν
50 γραμμάρια παρμεζάνα
1 αυγό
Φρυγανιά
Αλάτι
Σπορέλαιο
Συνταγή:
Βήμα 1

Με τη βοήθεια ενός πλάστη, στρώνουμε τις φέτες του ψωμιού.
Βήμα 2

Καλύψτε με ζαμπόν και τυρί ψιλοκομμένο.
Βήμα 3

Τυλίξτε στη συνέχεια τις φέτες του ψωμιού σχηματίζοντας ρολά.
Βήμα 4

Τυλίξτε τα σε πλαστική μεμβράνη και αφήστε τα στο ψυγείο για μισή ώρα.
Βήμα 5

Κόψτε κάθε ένα ρόλο στη μέση.
Βήμα 6


Περάστε κάθε ρολό στο χτυπημένο αυγό στο οποίο έχετε προσθέσει αλάτι και στη συνέχεια στη φρυγανιά.
Βήμα 7

Τηγανίζουμε τα ρολά σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.

Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!