![10 10](http://lh6.ggpht.com/-H8Rj-m2hgKo/VCbWn6iEchI/AAAAAAAAy70/awszYA0GP38/10_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Μετά τα γλυκά ρολά σας επισυνάπτουμε και αυτή την αλμυρή συνταγή με ρολά από ζαμπόν και τυρί. Δοκιμάστε και τις δυο γεύσεις είναι τέλεια!
Υλικά:
6 φέτες λευκό ψωμί100 γραμμάρια ζαμπόν
50 γραμμάρια παρμεζάνα
1 αυγό
Φρυγανιά
Αλάτι
Σπορέλαιο
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh4.ggpht.com/-ZFcHuvoKJIw/VCbWpdwcg5I/AAAAAAAAy8E/of1ctfQ47nE/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Με τη βοήθεια ενός πλάστη, στρώνουμε τις φέτες του ψωμιού.
Βήμα 2
![2 2](http://lh5.ggpht.com/-dTTXXjTd-gA/VCbWrw_Ps3I/AAAAAAAAy8U/vcg3xUp3RCQ/2_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Καλύψτε με ζαμπόν και τυρί ψιλοκομμένο.
Βήμα 3
![3 3](http://lh4.ggpht.com/-poO3sKoy8jw/VCbWt-WW-FI/AAAAAAAAy8k/_yZ0g3JqdVI/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τυλίξτε στη συνέχεια τις φέτες του ψωμιού σχηματίζοντας ρολά.
Βήμα 4
![4 4](http://lh6.ggpht.com/--anB8KIdhfs/VCbWv6BINbI/AAAAAAAAy80/nG_aeGizeoQ/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τυλίξτε τα σε πλαστική μεμβράνη και αφήστε τα στο ψυγείο για μισή ώρα.
Βήμα 5
![5 5](http://lh4.ggpht.com/-KnKODTL865A/VCbWxp9TYcI/AAAAAAAAy9E/NGS24Xp8Ymg/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Κόψτε κάθε ένα ρόλο στη μέση.
Βήμα 6
![6 6](http://lh4.ggpht.com/-K-cjUy0xeDM/VCbWzLcZ-II/AAAAAAAAy9U/nHLdK-JABUo/6_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
![7 7](http://lh3.ggpht.com/-Rp5Y-4cnjl0/VCbW0mxqxsI/AAAAAAAAy9k/klagnMw6hDg/7_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Περάστε κάθε ρολό στο χτυπημένο αυγό στο οποίο έχετε προσθέσει αλάτι και στη συνέχεια στη φρυγανιά.
Βήμα 7
![8 8](http://lh6.ggpht.com/-g-WL927Tqgo/VCbW2BD7A8I/AAAAAAAAy90/jbkScwPMS-I/8_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Τηγανίζουμε τα ρολά σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
![9 9](http://lh3.ggpht.com/-G1KWR7OcOto/VCbW37ktITI/AAAAAAAAy-E/Kxmeq82-8Bs/9_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!