![7 7](http://lh4.ggpht.com/-quqBmfBYx4k/VCba6xWmorI/AAAAAAAAy-Y/J7b02cEbsb8/7_thumb%25255B11%25255D.jpg?imgmax=800)
Καλημέρα σε όλους, σήμερα μπορώ να σας δώσω τη συνταγή για μπουκιές πέρκας με ελιές και κάπαρη, ένα απλό πιάτο, γρήγορο και νόστιμο!
Υλικά:
600 γραμμάρια πέρκα50 γραμμάρια πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
1 κουταλιά κάπαρη
6 λιαστές ντομάτες
1 φλιτζάνι από λευκό κρασί,
Ελαιόλαδο, αλεύρι, αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1
![1 1](http://lh5.ggpht.com/--zUiEnsAdr0/VCba8nZc9LI/AAAAAAAAy-o/qoJCDUAzZL0/1_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Κόψτε τα φιλέτα ψαριού σε κύβους
Βήμα 2
![2 2](http://lh3.ggpht.com/-niPqtAxPFBE/VCba9wgRlBI/AAAAAAAAy-4/akS3fMjT9qE/2_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Περάστε τα από ένα πιάτο με το αλεύρι και το αλάτι.
Βήμα 3
![3 3](http://lh3.ggpht.com/-1OW_VtQkRtY/VCba_SdXzzI/AAAAAAAAy_I/nBg5RSE4FvU/3_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ετοιμάστε ένα μπολ με τη κάπαρη, τη λιαστή ντομάτα και τις ψιλοκομμένες πράσινες ελιές.
Βήμα 4
![4 4](http://lh6.ggpht.com/-ju5Z5anqlT8/VCbbBhbBwEI/AAAAAAAAy_Y/xFuOcIPuYts/4_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέτουμε τα κομμάτια του ψαριού.
Βήμα 5
![5 5](http://lh4.ggpht.com/-DBbm2bJZNSw/VCbbDQjk5tI/AAAAAAAAy_o/JhqGdrE6cc8/5_thumb%25255B7%25255D.jpg?imgmax=800)
Ρίχνουμε το λευκό κρασί, στη συνέχεια, προσθέστε την κάπαρη, τις ελιές και τις ντομάτες.
Βήμα 6
![6 6](http://lh4.ggpht.com/-81eFGJ9UI5g/VCbbE0_u5CI/AAAAAAAAy_4/PjTsuwa_fWA/6_thumb%25255B8%25255D.jpg?imgmax=800)
Σοτάρετε σε μια κατσαρόλα για περίπου 5 λεπτά.
![7 7](http://lh3.ggpht.com/-zouNHZjusIM/VCbbGnXWrpI/AAAAAAAAzAI/5gOX6-LEC9I/7_thumb%25255B9%25255D.jpg?imgmax=800)
Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!