
Καλημέρα σε όλους, σήμερα μπορώ να σας δώσω τη συνταγή για μπουκιές πέρκας με ελιές και κάπαρη, ένα απλό πιάτο, γρήγορο και νόστιμο!
Υλικά:
600 γραμμάρια πέρκα50 γραμμάρια πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
1 κουταλιά κάπαρη
6 λιαστές ντομάτες
1 φλιτζάνι από λευκό κρασί,
Ελαιόλαδο, αλεύρι, αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1

Κόψτε τα φιλέτα ψαριού σε κύβους
Βήμα 2

Περάστε τα από ένα πιάτο με το αλεύρι και το αλάτι.
Βήμα 3

Ετοιμάστε ένα μπολ με τη κάπαρη, τη λιαστή ντομάτα και τις ψιλοκομμένες πράσινες ελιές.
Βήμα 4

Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο σε ένα μεγάλο τηγάνι, προσθέτουμε τα κομμάτια του ψαριού.
Βήμα 5

Ρίχνουμε το λευκό κρασί, στη συνέχεια, προσθέστε την κάπαρη, τις ελιές και τις ντομάτες.
Βήμα 6

Σοτάρετε σε μια κατσαρόλα για περίπου 5 λεπτά.

Σερβίρετε και Καλή σας Όρεξη!