Τα ζυμαρικά με σολομό, αμύγδαλα και λεμόνι είναι ένα απλό πιάτο, φρέσκο και λεπτό σε γεύση, ο συνδυασμός των γεύσεων όπως ο σολομός, λεμόνι και αμύγδαλα θα φέρει στο τραπέζι ένα πιάτο νόστιμο. Δοκιμάστε το!
Υλικά:
280 γραμμάρια ζυμαρικά300 γραμμάρια σολομό
20 γραμμάρια αμύγδαλα
1 λεμόνι
1 κουταλιά της σούπας βούτυρο
Ελαιόλαδο
Σχοινόπρασο, αλάτι
Συνταγή:
Βήμα 1
Αφαιρέστε την πέτσα από το φιλέτο σολομού και στη συνέχεια το κόβουμε σε κύβους .
Βήμα 2
Ζεστάνετε το βούτυρο και το λάδι στο τηγάνι, στη συνέχεια, προσθέστε το σολομό σε μέτρια φωτιά για λίγα λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέτουμε το χυμό και το ξύσμα του λεμονιού και τα τεμαχισμένα αμύγδαλα, ανακατεύουμε.
Βήμα 4
Βράστε τα ζυμαρικά σε άφθονο νερό, στραγγίστε τα και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τη σάλτσα. Προσθέστε τα φρέσκα κρεμμύδια και σοτάρετε μερικά λεπτά για να δέσει η σάλτσα
Σερβίρετε τα ζυμαρικά με σολομό, τα αμύγδαλα και το λεμόνι και γαρνίρετε με αμύγδαλα και ψιλοκομμένο σχοινόπρασο. Καλή σας Όρεξη!