
Δοκιμάστε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα!
Υλικά:
1 ρολό σφολιάτα
500 γραμμάρια μπρόκολο
300 γραμμάρια λουκάνικο
150 γραμμάρια καπνιστό τυρί
Λευκό κρασί
1 σκελίδα σκόρδο
1 τσίλι
Αλάτι
Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
Συνταγή:
Βήμα 1

Κόψτε το μπρόκολο σε μπουκετάκια και τα βάζουμε να βράσουν σε μια κατσαρόλα με νερό για 10 λεπτά.
Βήμα 2

Σε ένα τηγάνι τηγανίζουμε μια σκελίδα σκόρδο και το τσίλι με μια-δυο κουταλιές της σούπας λάδι. Στραγγίστε το μπρόκολο και το προσθέτουμε για λίγα λεπτά στο τηγάνι. Προσθέστε το τριμμένο λουκάνικο και όταν το λουκάνικο είναι έτοιμο, ρίχνουμε λίγο λευκό κρασί και το αλάτι.
Βήμα 3

Σε ένα ταψί με λαδόκολλα προσθέτουμε τη ζύμη. Τρυπήστε τη βάση.
Βήμα 4

Τοποθετήστε τη γέμιση μέσα. Κόβουμε το καπνιστό τυρί σε κύβους. Διπλώστε τις άκρες της πίτσας προς τα μέσα, σχηματίζοντας ένα πλέγμα, και τα αλείφουμε με λίγο γάλα.
Βήμα 5

Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο για περίπου 20 λεπτά. Αφήστε την πίτσα να κρυώσει, στη συνέχεια, κόβουμε σε φέτες και σερβίρετε. Καλή σας Όρεξη!